O noapte in Camera Necesitatii
|
12 Jun 2010, 22:55
|||
|
|||
Helenei ii se paru amuzant jocul. Cu toate ca nu prea ii placuse ei de baieti pana atunci, era totusi curioasa sa vada cine ii apare ei in oglinda. Apoi Anaella zise:
Quote:"Oglinda, oglinjoara mea frumoasa, care e a mea inima aleasa?' - aici Janella facu o pauza - Nu stiu de ce e intrebarea asa, asa stiu de la mama... cred ca din cauza rimei."Apoi in oglinda aparu mai intai o figura neclara, dar incet incet umbra din oglinda se facu mai deslusita. Era un baiat ce avea parul brunet si ochi albastri. E chiar dragut. gandi Helena chicotind in mintea sa. Bell zambi si zise , in timp ce Anaella continua sa se uite la baiatul chipes din oglinda: "-Ei , bine pot spune ca ai gusturi bune. Arata bine."zise aceasta. "-Dar sa vedem cine e la tine!" spuse Anaella si ea zambind , dar malitios. "-Ok...Dar poate vrea Helena. Helena , vrei tu sa te uiti?"zise Bell uitandu-se cu speranta la fata. Helena ii zambi si ii facu din ochi complicei sale , Anaella. "-Nu ma grabesc asa tare , fii tu prima , te rog!" "-Off , bine , bine. Deci...Oglinda, oglinjoara mea frumoasa, care e a mea inima aleasa?"iar apoi , fara sa se abtina , rase cand claritatea oglindei se incetosa si sa formeze un chip... ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|