Reintoarcerea...
|
14 Jun 2010, 10:41
|||
|
|||
"-Buna fetelor!" spuse Bell, venind sa se aseze langa Helena si o fata pe care nu o cunostea.
"-Bellyshor!" spuse Helena, ridicandu'se sa o imbratiseze. "-Salut" spuse si fata cea necunoscuta. "-Eu sunt Bell Evans, si sunt in anul VII" se prezenta cercetasa, zambind. "-Incantata, eu sunt Briana Brighton si tocmai m'am intors de la Durmstrang" spuse aceasta. "-Ai invatat un an la scoala aceea?!" zise Bell, aproape socata. I se parea un lucru imposibil, dar in acelasi timp foarte palpitant. "-Dap, am facut un schimb de experienta. A fost foarte tare, sa vedeti cate vraji noi am invatat" spuse Bry, vesela. "-Poate ni le vei arata si noua intr'o demonstratie" propuse Helena. "-Sigur, in Turnul Cercetasilor, mai pe seara" raspunse Briana, entuziasmata. Bell incepu sa colinde cu privirea Marea Sala, in cautare de fete cunoscute. Vazu cateva prietene de la Ochi-de-Soim si cativa Astropufi, iar la masa Cercetasilor erau colegele sale de camera si multi alti amici. "-Bell, tu nu mananci?" o intreba Briana, mirata. "-Ba da, uite acum incep sa infulec si eu din bunatatile astea" spuse fata, chicotind. "-Salata de peste si porumb?" intreba Helena, in timp ce Bell trase bolul din porteland aproape de ea. "-Exact" raspunse cercetasa, zambind.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Reintoarcerea... - by Briana Brighton - 13 Jun 2010, 21:45
Re: Reintoarcerea... - by Helena Daphne Rose - 13 Jun 2010, 21:59
Re: Reintoarcerea... - by Bell Evans - 14 Jun 2010, 10:41
Re: Reintoarcerea... - by Briana Brighton - 18 Jun 2010, 18:23
Re: Reintoarcerea... - by Helena Daphne Rose - 18 Jun 2010, 19:39
Re: Reintoarcerea... - by Bell Evans - 18 Jun 2010, 19:51
|