Tristetea...
|
14 Jun 2010, 21:48
|||
|
|||
-Ma bucur sa sunt noi studenti in scoala, spuse Bell incercand sa zambeasca, pentru ca de la frig ii inghetase buzele.
-Si eu, adaugase Emma.Dar sa stiti ca la inceput poate va fi mai greu cu orele, dar sa stiti ca cea mai frumoasa ora si mai interesanta si mai simpla , dupa parerea mea, este transfigurarea.Nu-i asa Bell?o intreba fata pe cercetasa razand. -Da , asta cred si eu, spuse Bell chicotind. Cele doua fete izbucnira in ras.Roxy si Eli nu stiau ce se intampla cu ele. -Ce ati patit amandoua?intrebara fetele in cor. -Bell este profesoara mea mreferata.Ea este de transfigurare, ora mea favorita. -Multumesc, Emm!Si da eu sunt profesoara. -Aaaaa.Imi pare rau.Nu stiam. -Sunteti noi nu cred ca aveati de unde sa stiti. Dintr-odata o multime de obiecte din sticla devenira intr-o gheata ciudata.O umbra neagra si infricosatoare veni peste fete. -Expecto Patronus!spusera Emm si Bell deodata, iar cele doua fete se gandira la cele mai frumoase ganduri si amintiri.Pe loc iesita lebada , Patronusul Emmei si veverita alba, Patronusl lui Bell.Ele alungara dementorul. -Emma Gold esti prea mica ca sa sti vraja aceasta!Prin ce carti ai citit-o? -Nu am citit-o prin nici o carte... -Atunci de unde o sti?Este magie avansata! -Pai de la parinti?!?! -Ce rang esti?intreba Bell. -E..E..Eu s-s-sunt s-sange-p-pur, spuse bolborostin Emm...poate a facut ceva gresit in vraja. -Ce este vraja asta?intreba curioasa Roxy. -Vraja aceasta..incepu Bell fiind intrerupta de Emma care i-o lua inainte. -Aceasta vraja invoaca in patronus care alunga dementorii, creaturile care le-ai vazut pe geam.Patronusul este o lumina care ia forma unui animal. Atunci Bell... Cred ca e veverita alba este patronusul tau Bell...si continua tu plz ☆Emma Gold☪
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Tristetea... - by Effy K. Dietrich - 13 Jun 2010, 14:43
Re: Tristetea... - by Emma Gold - 14 Jun 2010, 11:26
Re: Tristetea... - by Bell Evans - 14 Jun 2010, 11:32
Re: Tristetea... - by Emma Gold - 14 Jun 2010, 11:40
Re: Tristetea... - by Effy K. Dietrich - 14 Jun 2010, 12:41
Re: Tristetea... - by Briana Brighton - 14 Jun 2010, 12:54
Re: Tristetea... - by Roxanne Granger - 14 Jun 2010, 13:14