Sa depanam amintiri
|
14 Jun 2010, 22:27
|||
|
|||
Denis, eu te stiu doar datorita avatarului cu Jesse McCartney
Mary, [sper ca pot sati spun Mary] forumul se schimba cu fiecare membru nou, devine mai bogat, si pierde cate ceva de fiecare data cand un membru de valoare il paraseste in prima mea zi pe forum, stiu ca am pus o intrebare, la care mia raspuns Isabella Luminita Swan, pe atunci si avea la avatar o poza cu cea din Vampire Diares, stand cu mainile incrucistae, si din cauza pozei, mi sa parut asa, autoritara, si mia dat impresia ca este cineva pe acest forum eu am aproape 3 luni pe forum, trei luni in care miam facut multi prieteni, printre care si Bell, care avand in vedere ca este membru de la sfarsitul lunii ianuarie, are nush cate posturi cand am venit eu, Lyra avea poza si semnatura cu o fata razand, Bellatrix avea poza cu fata aia colorata cu o floare, Shayera avea poza cu Vitas, Bell cu Kristen Stewart, Ginny inca era diHahalina, Ada avea poza aia cu rockerul pe fundal, Desiree avea poza cu Amy Lee park, Stefan avea poza cu un motan, Jessica parca era Anne jennifer Huston sau ceva, Bell era inca in anul IV, si multe altele vai de mine, cat am scris ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Amintiri baaa | Shayera Holl | 32 | 7,007 |
14 Jan 2012, 00:04 Last Post: Bell Evans |
|
Amintiri | Kennya Allen | 3 | 1,629 |
12 Feb 2010, 10:24 Last Post: Bella Emily Rose |