wow ce vremuuuri

cand m'am inregistrat eu

vara lui 2007..erau ataat de putini membrii..ala de care ii placea Adei

Harry_the_boy_nustiucum

si mai era unul Ron si ceva..care si'a schimbat numele

erau deeutzik, julia, lyra [pe atunci hermione] , deni , Fleur [cat imi plc

3 o admiram muuult] si apoi a venit waydreamer cu prietenii lui=)) ce intra in conflict cu julia=)) siii deeutzik parca..era asa foarte..zapacita nu stiu

in sensul bun

si imaginea forumului era foaarte schimbata

pozele de la categorii / forumuri erau mari, cu niste umbre parca..si culoarea era albastru la inceput de tot

apoi s'a schimbat parca .
si am stat vreo cateva ore sa citesc toate mesajele postate pe forum..si dup'aia am pus'o pe sora'mea sa ma inregistreze si i'am dictat mesajul de la "Sala de primire" care pe atunci..nu mai stiu cum se numea

"membrii noi" sau cv de genul..ca eu scriam incet ca un cur

si am zis ceva gen.. "Buna ma numesc Xuleascaa

VREAU SA NE IMPRIETENIM PA " si numele meu era Ginny si atat..si de atunci imi spune toata lumea asa

)
a si apoi..ma bagam si eu pe acolo..eram plictisitoare taare

cred..la RPG eram jalnicaa

si m'am imprietenit cu Maddiee

ubitaa

pe 6aug yup:> si ce o admiram pe ada..dupa fleur mi se parea asa TARE

si kennya/hahi cand a venit si ea..chiar cand a venit hahalina?=))) si raizi cateva luni mai tarziu

avea la avatar o poza cu un tip in chiloti si cu ochelari

ma rog..fara chiloti..adica poate avea chiloti=))) dar nu se vedea ca aparea doar fata cu ochelari=))) whateva
apoi a fost perioada cu LORDUL SMOALAAA hell yeah raizi saracul pescuia pepeni si facea

nu stiu tot ce il puneam..ca era asa draguut si se punea cu mintea mea de cretina retarda

3 si sigur ca nu are voie acum sa spuna ca eram pe bune o cretina retarda

3

3 AUZISI RAAIZ?

siii..au fost hahalinele\m/ lordul ciorapilor lordul usturoi

aah.smiley si nereida

au crescut acum..nereida e logodita si de smiley nu am mai auzit nimic:-<
smiley era fratele meu

si ii curata carligele murdare lui Smolly [lordul smoala] si cateodata il puneam pe raiz=)) care era varul meu=)) daar apoi raizi a devenit si el fratele meu incestuos

si la el mergeam mereu cand aveam probleme cu PCul

in sensul ca habar n'aveam si numai sora'mea se pricepea la calcuri..si am facut descoperirea suprema in persoana lui RAIZI cu care o dau gata pe sora'mea

adica il pun pe raiz sa imi instaleze ceva si dup'aia " DEENIIII uite ce draguut imi instalai eu singura un film

singuraaaa " si ea ":-@ da foarte interesant "

)
si apooi

shayera si yvonne\m/ si yarina..trebuie mentionatee

avril arakawa.. iris..astropufele de pe atunci

dne cat a trecuuut
mi'e lene sa mai scriu=)) continui dup'aia daca e

ma duc sa fur niste budinca
LOOOVE <a href="">www.darkmark.ro doamne ce proasta eram cand eram mica..habar n'aveam sa caut in history dak era ceva..stateam in zilele dupa ce m'am inregistrat si cautam 38484 zile forumul pe google=)) si era si in primele pag parca..dar nu vedeam eu