Sa depanam amintiri
14 Jun 2010, 23:58
wow ce vremuuuriBigeyes
cand m'am inregistrat euThinking vara lui 2007..erau ataat de putini membrii..ala de care ii placea AdeiCool Harry_the_boy_nustiucumFinna si mai era unul Ron si ceva..care si'a schimbat numeleThinking erau deeutzik, julia, lyra [pe atunci hermione] , deni , Fleur [cat imi plcOmg3 o admiram muuult] si apoi a venit waydreamer cu prietenii lui=)) ce intra in conflict cu julia=)) siii deeutzik parca..era asa foarte..zapacita nu stiuFinna in sensul bunFinna
si imaginea forumului era foaarte schimbataThinking pozele de la categorii / forumuri erau mari, cu niste umbre parca..si culoarea era albastru la inceput de totThinking apoi s'a schimbat parca .
si am stat vreo cateva ore sa citesc toate mesajele postate pe forum..si dup'aia am pus'o pe sora'mea sa ma inregistreze si i'am dictat mesajul de la "Sala de primire" care pe atunci..nu mai stiu cum se numeaThinking "membrii noi" sau cv de genul..ca eu scriam incet ca un curFinna si am zis ceva gen.. "Buna ma numesc XuleascaaCool VREAU SA NE IMPRIETENIM PA " si numele meu era Ginny si atat..si de atunci imi spune toata lumea asa Finna)
a si apoi..ma bagam si eu pe acolo..eram plictisitoare taareFinna cred..la RPG eram jalnicaaCool si m'am imprietenit cu MaddieeLoveLove ubitaaLove pe 6aug yup:> si ce o admiram pe ada..dupa fleur mi se parea asa TAREHappywide si kennya/hahi cand a venit si ea..chiar cand a venit hahalina?=))) si raizi cateva luni mai tarziuFinna avea la avatar o poza cu un tip in chiloti si cu ochelariCool ma rog..fara chiloti..adica poate avea chiloti=))) dar nu se vedea ca aparea doar fata cu ochelari=))) whatevaFinna
apoi a fost perioada cu LORDUL SMOALAAA hell yeah raizi saracul pescuia pepeni si faceaFinna nu stiu tot ce il puneam..ca era asa draguut si se punea cu mintea mea de cretina retardaOmg3 si sigur ca nu are voie acum sa spuna ca eram pe bune o cretina retardaOmg3Omg3 AUZISI RAAIZ?HappywideHappywide siii..au fost hahalinele\m/ lordul ciorapilor lordul usturoiFinna aah.smiley si nereidaLove au crescut acum..nereida e logodita si de smiley nu am mai auzit nimic:-<
smiley era fratele meuCool si ii curata carligele murdare lui Smolly [lordul smoala] si cateodata il puneam pe raiz=)) care era varul meu=)) daar apoi raizi a devenit si el fratele meu incestuosCool si la el mergeam mereu cand aveam probleme cu PCulFinna in sensul ca habar n'aveam si numai sora'mea se pricepea la calcuri..si am facut descoperirea suprema in persoana lui RAIZI cu care o dau gata pe sora'meaDevil adica il pun pe raiz sa imi instaleze ceva si dup'aia " DEENIIII uite ce draguut imi instalai eu singura un filmCool singuraaaa " si ea ":-@ da foarte interesant " Finna)
si apooiLove shayera si yvonne\m/ si yarina..trebuie mentionateeLove avril arakawa.. iris..astropufele de pe atunciThinking dne cat a trecuuut

mi'e lene sa mai scriu=)) continui dup'aia daca eFinna ma duc sa fur niste budincaCool
LOOOVE <a href="">www.darkmark.ro doamne ce proasta eram cand eram mica..habar n'aveam sa caut in history dak era ceva..stateam in zilele dupa ce m'am inregistrat si cautam 38484 zile forumul pe google=)) si era si in primele pag parca..dar nu vedeam euFinna
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Sa depanam amintiri - by Jenny Spring - 17 Jan 2010, 14:20
Re: Sa depanam amintiri - by Isabella River - 17 Jan 2010, 14:31
Re: Sa depanam amintiri - by Jenny Spring - 17 Jan 2010, 14:38
Re: Sa depanam amintiri - by Bella Emily Rose - 17 Jan 2010, 15:08
Re: Sa depanam amintiri - by Lizzie Craig - 26 Jan 2010, 23:01
Re: Sa depanam amintiri - by Ada McNair - 27 Jan 2010, 18:34
Re: Sa depanam amintiri - by Denis D. Diggory - 14 Jun 2010, 14:53
Re: Sa depanam amintiri - by Isabella River - 14 Jun 2010, 16:16
Re: Sa depanam amintiri - by Bell Evans - 14 Jun 2010, 16:25