Sa depanam amintiri
|
15 Jun 2010, 12:05
|||
|
|||
Isabella Luminita Carter Wrote:Asta a fost.. nu stiu..stii, eu pe forum, daca nu cunosc pe cineva, ma uit la poza, si eu traiam cu impresia[pe atunci] ca poza reprezinta si persoana si cum la profilul tau scria ca ai 16 ani, si cand am vazut cate mesaje ai, mia dat impresia ca esti o persoana care stie cum sta treaba pe forum si ai ceva timp pe forum, mai mult decat mine, chiar daca nici tu nu ai fost prezenta in perioada lui de glorie dar, dupa parerea mea, forumul se schimba odata cu membrii noi, care sunt activi dupa parerea mea, un membru valoros este Bell, care de 4 luni jumate de cand e pe forum a postat 2500 de mesaje, face RPGuri super, intampina mereu membrii noi cu ospitalitate caracterisitca moldoveneasaca si caracteristica forumului, si spune mereu ceea ce gandeste mam referit la Bell findca e cea cu cele mai multe mesaje intr-un timp atat de scurt dar si ceilalti membri sunt valorosi: Bella, Isa, Desiree, Rose, Stefan, actuala Jessica, fosta Mary, Shery, fosta Neo, Lizzie, Raiz, Kennya, Ginny, si nu in ultimul rand Lyra, care a creat forumul[imi cer mii de scuze daca am uitat pe cineva] ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Amintiri baaa | Shayera Holl | 32 | 7,007 |
14 Jan 2012, 00:04 Last Post: Bell Evans |
|
Amintiri | Kennya Allen | 3 | 1,629 |
12 Feb 2010, 10:24 Last Post: Bella Emily Rose |