The last chance
|
15 Jun 2010, 23:54
|||
|
|||
sunt abia la cap8=))) dar mi'a sarit o parte in ochi
![]() adica in capitolul 7: Quote:“-Cum..ai..putut..sa FACI ASA CEVA!?!?!?” am urlat eu, cu vocea stransa de nervi. “-Buna.” am spus cu un zambet fals pe buze. “Eram prin zona si din intamplare am auzit conversatia.” “-Ly” murmura Dane. Batjocoritor. Enervant. Cat de proasta am fost? “-Scuze, hai sa o luam de la capat. Daniel? Sa zicem ca… nu te ridici la nivelul lui Josh. Pentru ca,” am continuat, ridicand putin tonul, “esti un idiot.” “-Lisa, calmeaza-te. Nu am vrut sa te supar, eu chiar te plac,” spuse Dane, iar furia izbucni fara sa o pot opri: “-Pai, chiar tu ai zis’o, right? Nu ai vrut sa ma superi pe mine, ci pe Josh! CE AI CU JOSH?” ½-Exista in viata ta si ii ocupa un rol central. Nu e suficient?” intreba el rautacios. “-Nu mai ai ce cauta in viata mea. We aren’t existing anymore… cat despre tine, esti atat de jos, mult prea jos pentru a’l ajunge pe Josh. Stii ce? Get a life! Plec! Pa!” Am trantit usa in urma mea, iar cativa colegi ma privira uimiti. Eu eram tipa calma, asa ca a fost un pic weird sa ma vada tensionata. inafara de asta, mi'a placut la nebunie absolut toootul ![]() ![]() imi place la nebunie cum scrii..a fost o singura chestie ![]() ![]() so..mai am doar.. 33pag o_o ![]() ![]() ![]() ![]() scrii foarte foarte tare > ![]() ![]() ps: LOVE LOVE LOVE josh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: CAPITOLUL 9 E PREFERATUL MEU nu l'am terminat inca dar..e genial..esti geniala si titlul e genial si ficul e genial ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Chance [+16] | Alice Swan | 54 | 11,649 |
19 Jun 2010, 19:22 Last Post: Bell Evans |