Going Under
|
16 Jun 2010, 11:03
|||
|
|||
Chapter 10-Nobody can’t take away my love
![]() Everything I know And anywhere I go It gets hard but it won’t take away my love And when the last one falls, When it’s all said and done It gets hard but it won’t take away my love ( http://www.youtube.com/watch?v=7CLP5huZbps ) Marti,6 octombrie 2009
Sunt doar un suflet mic,chinuit si neinteles de nimeni.Si nimeni nu-mi poate mangaia tacerea-n agonie… Nici macar cuvintele tale… Nici macar promisiunea unei noi vieti… Si sufletu-mi paleste in continuare,jelind dupa ceea ce nu a existat… Iar lumea intoarce nepasatore capul in timp ce lacrimile se scurg peste amintiri,patand imaginea sarutului nostru. Miercuri,7 octombrie 2009
Nici nu stiu ce sa mai fac. Cu cat boala avanseaza mai mult,cu atat ne distantam mai mult unul de celalalt. Daca mi-ar sti secretul,as observa.Daca mi-ar sti secretul,ar lua-o razna. Simt ca vrea sa-mi spuna si el ceva,dar amana momentul.De ce?Pentru ce?L-am intrebat de ce e asa,iar Alex doar a murmurat “Nimic…” Iar minciuna ne afecteaza pe amandoi ![]() Vineri,9 octombrie 2009
Toate aceste pagini de jurnal reneaga adevarul,viitorul ce va veni intr-un final. Ar trebui sa ma uit la oamenii din jurul meu,nu sa imi scrijelesc tristetea pe foaie.Nu m-am gandit ca poate nu sunt singura care sufera. Toti suferim pentru o singura persoana,in mod egal. Parintii mei vor ca sa am un sfarsit fara durere si,eventual,sa mi se indeplineasca toate dorintele.Aasia…ar vrea sa ma ajute,dar nu stie cum.Ea ar vrea sa prelungeasca finalul inevitabil,dar totusi…e o cauza pierduta. Si Alex…nici nu ma pot gandi la expresia de pe fata lui cand va sti ca l-am mintit in tot acest timp. Luni,12 octombrie 2009
In sfarsit am hotarat ce cadou sa-I dau de ziua lui. Ceva simplu,dar care sa-I aminteasca de mine.Ceva simbolic,dupa cum am mai scris o data.E doar o bratara din ata maronie,de care e atarnata o piatra neslefuita de calcedonie.Este doar o piatra semipretioasa,o varietate de cuart translucid,ornat cu nuante cenusii-albastrui.Iar pe ata mai sunt cristale mici de Lapilazuli,senine precum cerul vara. Piatra de calcedonie in sine are o semnificatie speciala:are un fel de influenta protectiva si te fereste de ghinion.Cel putin asa spun legendele. Marti,13 octombrie 2009
Zvonuri goale circula in jurul meu. Si ceea ce ma ingrijoreaza cel mai mult e faptul ca pot fi adevarate. E posibil sa stiu secretul lui Alex,retinerea lui ciudata.Totusi,sper sa nu am dreptate.Adevarul m-ar durea mai tare decat zvonurile.Si stiu cat pot sa arda cuvintele intr-un suflet pierdut. Va trebui sa ma confrunt cu adevarul maine.Il voi intreba si ii voi pomeni de zvonuri,fara sa omit nimic.Si sper sa obtin de la el ceea ce doresc. Miercuri,14 octombrie
Azi e ziua decisiva. L-am chemat la mine ca sa aflu adevarul,iar Alex asteapta acum la fereastra. Si indiferent de ce va spune,il voi iubi cu aceeasi intensitate.Indiferent daca are o amanta,sau altceva(ok,asta am spus-o in gluma) tot il voi iubi.Nimeni nu poate sa-mi ia dragostea. Acum bate la usa…si trebuie sa inchid jurnalul,sa ma duc sa intampin viitorul… Indiferent de consecinte,el tot va fi in visurile mele. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Obs. Thanks pentru melodie,Bellatrix Si sorry pentru dublu post
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|