Not myself anymore
|
16 Jun 2010, 13:55
|||
|
|||
sophia
![]() chiar imi place povestea am citit capitolul de ieri de fapt mie mi'ar placea sa fie..un pic ingamfata si pitzi ![]() ![]() ![]() imi place ca ai conturat sinceritatea si caracterul direct al tipei:> intr'un fel..foarte tare. again ma lasati fara comentarii si nu pot critica ![]() am vazut doar o mica greseala, "m-il" in loc de "mi-l" pe undeva;; ) Quote:Pãi nu e mare lucru. Mama mea este cea care deþine compania "Vogue" ºi este de asemenea ºi redactor ºef la "Vogue". Dar sã nu credeþi cã ar fi altcineva care merita poziþia asta mai mult decât mine. Chiar dacã mulþi spun cã datoritã mamei mele sunt redactor, eu chiar mã spetesc sã fac revista, care este cea mai buna revistã despre modã adresatã adolescenþilor.a sunat un pic cam pompos, fraza asta Mama mea este cea care deþine compania "Vogue" ºi este de asemenea ºi redactor ºef la "Vogue" repeta un pic urat numele revistei, si ar fi sunat mai bine doar Mama mea este cea care deþine compania "Vogue". ; )) si in loc de urmatoarele propozitii, in care spune ca isi merita slujba mai mult ca oricine, desi e fiica proprietarilor, mergea si ceva scurt gen Iar eu ma ridic la nivelul asteptarilor. Comentezi? imi place tare ![]() > ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|