Pisica Neagra
17 Jun 2010, 09:28
Fetele intrara sfioase in magazinul cu cazane. La intrare un barbat rotofei c-o barba lunga si stufoase le intmpina zicandu-le:
"- Bine ati venit la magazinul cu ceaune. Aici putei gasi ceaune de toate felurile si din toate materialele. De la cele mai ieftine, pe care toata lumea si le poate permite, pana la cele mai scumpe facute din aur si acoperite cu aur, la care doar putini pot visa"
Cele trei fete ramasera uimite de descrierea magazinului si de tonul neobisnuit pe care barbatul vorbise.
"- Intr-un an fratele meu a avut un cazan de aur. Mi se pare absoult inutil sa platesti atat de mult pe ceva pe care-l vei folosi doar o data. Defapt cred ca el putea sa-l foloseasca de mai multe ori, avand in vedere ca potiunile lui nu sareau in aer ca la mine" comenta Zoya
"- Mie chiar mi se pare risipa sa cumperi un ceaun de aur. Pana la urma nu face nimic special" zise Samantha
"- Da, dar astea fac o gramada de lucruri" spuse Alice aratand cu degetul niste cazane vrajite care faceau diferite chestii. Unele se amestecau singure, altele fierbeau singure, unele chiar vorbeau.
"- Ce te uiti asa la mine. Daca ai bani cumpara-ma, dar dupa cum aratati nu prea cred ca va perimteti" tipa ceaunul vorbaret
"- Ce ceaun insolent" protesta Zoya
"- Sigur n-o sa-mi cumpara unul din acelea, imi ajung rarele urlatoare ale mamei" cometa Alice, iar fetele incepura sa rada
"- Eu cred ca am sa-mi iau unul care se invarte singur. AStfel nu va trebui sa-mi fac griji ca voi face muschi la maini" sustinu Zoya si incepu sa rada mai tare

my momma { raised } me a prophet
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Pisica Neagra - by Veronique A. Dupont - 24 May 2010, 10:15
Re: Pisica Neagra - by Alice Morris - 06 Jun 2010, 15:05
Re: Pisica Neagra - by Veronique A. Dupont - 06 Jun 2010, 15:57
Re: Pisica Neagra - by Alice Morris - 06 Jun 2010, 18:16
Re: Pisica Neagra - by Veronique A. Dupont - 06 Jun 2010, 18:33
Re: Pisica Neagra - by Samantha Hawkins - 07 Jun 2010, 08:35
Re: Pisica Neagra - by Veronique A. Dupont - 07 Jun 2010, 16:00
Re: Pisica Neagra - by Samantha Hawkins - 08 Jun 2010, 19:40