Vizita nocturna
17 Jun 2010, 11:38
OOC: Fetelor, intru si eu, va rog frumos sa-mi spuneti daca nu e nicio problema sau daca va dau planurile peste cap ^^"
P.S: Ahh, nu imi vine sa cred, Bell, am postat in acelasi timp >_>" Sunteti prea rapide xD. Cum facem? Mai posteaza cineva in continuare de la postul tau sau de la al meu?
P.S #2: Gata, modificat, acu' sper sa aiba sens.

Nu era tarziu, si somnul era pe lista ultimlor lucruri la care Samantha s-ar fi gandit in momentul de fata. Coborand din Turnul Ochilor-de-Soim, a profitata de ocazie pentru a face o tura pe la biblioteca, sa scape de cele 3 carti imprumutate.

Cu pasi repezi s-a indreptata inspre catedra doamnei Pince, bibliotecara enervanta cu aspect de vultur gata sa insface eventuala prada. Mare i-a fost mirarea cand nu a gasi-o la intrare. Inaintand parca tematoare, si intorcandu-si capul dintr-o parte in alta, incerca sa zareasca pe cineva.

Biblioteca se infatisa acum sub o aura sinistra, singura lumina venind de la lampile aprinse ce imprastiau o stralucire galbuie peste rafturile implute cu carti, unele vechi, altele rupte si ponosite ca si cand ar fi vechi de secole.
Nu ca ar fi fost exclusa si aceasta varianta...

A pus cele 3 volume pe masa. Primul, se intitula "Fiintele Magice din Padurea Interzisa"

A doua carte, ceva mai noua, avea titlul scris cu litere aurii distincte: " Vajhat: Reguli si indrumari"

Iar pe coperta celei de-a 3-a carti, se putea citi numele, in ciuda vechimii ei " Hogwarts: O Istorie ". Fata fusese nespus de curioasa sa citeasca despre secretele si istoria castelului.

Le aseza pe masa si incepu sa astepte....
~*~

Deja trecusera 10 minute. Sam nu mai putea. Isi irosea degeaba timpul. A intins mana si si-a cautata singura fisa de inscriere pe acre erau notate cu cea mia mare grija, dupa obiceiul bibliotecarei, cartile imprumutate si data la care trebuiau aduse. Completand singura fisa, si lasand cartiel pe masuta, a decis ca desi madam Pince nu va fi fericita sa afle ca i-a umblat prin dosare, isi va reveni daca Sam va avea grija sa nu mai calce pe la biblioteca saptamana asta.

Quote:Un urlet asurzitor se auzi din carte. Bell scapa cartea din mana si deoadata se facu o liniste funebra...

Atunci tresari si Samantha. ce se auzea? Ce se intampla? Deci pana la urma mai era cineva in biblioteca! Furisandu-se printre rafturi, ajunge la un mic grup format din 3 fete... Pe celelalte nu le-a recunoscut, dar uitandu-se mai atent o observa pe... Bell!
Si inca uimita, fata a incercat sa se ridice (se furisase pe vine) dand cu capul de un raft cu carti iesit inafara si darmandu-le. Zgomotul cartilor rasturnate a resunat in toata biblioteca.

Fetele au tresarit violent, si Samantha a putut auzi pasii doameni Pince. Inghitind in sec, a iesit cu rapiditatea fulgerului dintre rafturi in lumina si a putut observa chipurile livide ale fetelor ce o priveau, aparent, prea uimite ca sa mai vorbeasca. Atunci una dintre fete da sa deschida gura, dar Sam i-o ia inainte.

"Stiu, stiu, dar nu e timp, vine madam Pince!" si a observat cum Bell inchide rapid cartea veche pe acre o tinea in mana.

Bell, Bellatrix si Justine s-au asezat in cerc in jurul unei masute, vorbind in soapta. Bellatrix a luat la intamplare niste carti lasata langa lampa si punandu-le jos s-a aplecat, imitand tipul fetei care isi aduna manualele cazute... din intamplare.
Samantha s-a ascuns in spatele celei mai departate biblioteci la care a putut ajunge fix inainte ca bibliotecara sa le vada pe fete si sa observe ciudata scena in desfasurare. Ele adunau acum cartile scapate de colega Bellatrix. Desigur, la aceasta concluzie ajunsese numai bibliotecara. Usurata, s-a indreptat spre catedra, avertizandu-le ce s-a intamplat cu ultimii elevi ce au indraznit sa arunce cu carti...
"... in capul dumneavostra cred, asa v-ati format fixatia cu cartile..."

Dar Samantha a completat propozitia, ceva mai tare decat ar fi vrut SAU ar fi fost nevoie. Bibliotecara s-a oprit in loc si le-a fulgerat o privire plina de antipatie, pesemne, nu auzise toata propozitia, dar chiar inainte sa deschida gura si sa racneasca, a observat cartile de pe catedra de la intrare si formularul lasat langa ele.

Pana sa se dezmeticeasca bibliotecara, Samantha s-a apropiat de ele si a inceput sa-si ceara scuze in toate modurile pe care si le amintea, explicandu-le ce cauta in biblioteca si cum le-a gasit din cauza zgomotului. Fetele i-au povestit la randul lor, usor stanjenite sa mai impartaseasca "secretul", despre cartea gasita. Soimeanca ar fi vrut sa nu le deranjeze dar acum ca aflase... ii veni o idee.

"V-as putea ajuta!" le-asoptit celor 3, stand pe vine, ca la cel mai mic semn al doamnei Pince sa poata pleca de acolo fara sa fie obervata. "Am solzii de dragon. In anul meu s-au cerut ca ingrediente pentru urmatoarea ora de Potiuni. Trebuie doar sa ma duc in camera din Turnul ODS."

Bell Evans Wrote:Bell iesi din biblioteca, indreptandu'se spre lac. Atenta sa nu faca prea mult zgomot, iesi din castel si pasi pe domeniile scufundate in mantia serii. O racoare proaspata o invalui din toate partile, in timp ce stelele de pe candelabrul celest relfectau minunatia serii.
Cu pasi grabiti o lua inspre lac si ajunse in scurt timp pe malul sau nisipos. Fragmente de praf umezite o intampinara vesele, in timp ce fata scufunda o carafa de un litru in apa limpede si o umplu.
Se intoarse in castel, speriata de umbrele noptii, si ajunse in holul de la intrare unde se intalni cu Justinne.
"-Hey, Jus, ai luat vanilia??" o intreba ea, zambind.
"-Dap, spiridusii de la bucatarie au fost foarte veseli" raspunse cercetasa, razand.
Mersera impreuna inapoi in biblioteca, unde o vazura pe Bellatrix cititnd din cartea ce se odihnea acum cuminte pe masuta.
"-Ati gasit??" intreba ea, ridicand privirile din paginile ingalbenite de trecerea anilor.
"-Dap, un litru de apa rece si limpede" spuse Bell.
"-Si 7 picaturi de esenta de vanilie" completa Justinne.

Peste cateva minute a venit si Samantha cu 4 solzi de dragon
"Pentru orice eventualitate" a adaugat zambind. "Iar acum..." a inceput soimeanca, plimbandu-si ochii pe lista de ingrediente si uitandu-se rapid primprejur asigurandu-se ca madam Pince nu observa ce pun la cale "...cu sangele ne desurcam cred?" a adaugat usor infrigurata la acest gand.
"Dar ne mai trebuie magneziu" a remarcat Bellatrix.

"Nu e nevoie sa dam o spargere in cabinetul lui Plesneala... nu?" a intrebat Samantha amuzata, uitandu-se la reactiile fetelor.

OOC: Vai de capu' meu ce post

[Image: Signature___Incendia.png]

"And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!"

"Wit beyond meansure is man's greatest treasure!"

[Image: Ravenclaw_student.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Vizita nocturna - by Bella Emily Rose - 12 May 2010, 09:35
Re: Vizita nocturna - by Bell Evans - 12 May 2010, 09:51
Re: Vizita nocturna - by Bella Emily Rose - 05 Jun 2010, 11:09
Re: Vizita nocturna - by Bell Evans - 05 Jun 2010, 17:02