Vizita nocturna
|
17 Jun 2010, 12:46
|||
|
|||
Bell ramase scufundata in ganduri. De unde puteau face rost de magneziu?!
"-Gata, stiu!" spuse ea, razand. "-Sti de unde luam magneziu??" intreba Sam, entuziasmata. "-Dapp, din Aripa Spitalului" raspunse cercetasa, vioaie. "-Sa sti ca nu e o idee rea" zise Justinne, asezandu'se pe scaunul de langa Bell. "-Deci, mergem toate sau cineva ramane aici?!" intreba Bellatrix, care ramase tacuta pana atunci. "-Cred ca cineva ar trebui sa ramana sa pregateasca potiunea" spuse Sam. "-Ok, eu si Bellatrix mergem sa luam magneziul de la spital" propuse Justinne. "-Ok, iar noi doua ne ocupam de celelalte pregatiri" completa Bell. Bellatrix si Justinne luara pelerina si iesira in liniste din biblioteca. Ramase singure, cercetasa spuse. "-Deci, ne va trebui sange de la fiecare. Mie una chiar mi'e frica de perspectiva asta". "-Dar preparam 4 potiuni diferite?!" intreba Sam, socata. "-Dap, cate un pocal pentru fiecare" raspunse Bell, razand. "-Ok. Sa o luam cu inceputul. Ne trebuie un ceaun si un foc" spuse Sam. "-Focul pot sa il creez eu, ceaunul ne mai trebuie" preciza Bell, ganditoare. "-Merg eu pana in turnul Ochilor-de-Soim sa aduc ceaunul meu" propuse Sam, iar Bell incuviinta. "-Sa nu stai mult" sopti cercetasa, in timp ce ramase de una singura in biblioteca. Incepu sa citeasca printre randurile cartii, cand deodata.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O vizita la biblioteca | Evelina R. Potter | 8 | 2,012 |
17 Jan 2011, 10:26 Last Post: Ema Snow |