The Sick Rose
|
17 Jun 2010, 13:46
|||
|
|||
Stiu ca e mic, dar nu vroiam sa servesc toata actiunea deodata!!!
- Imediat, țipã fata exasperatã - Grãbește-te, se auzi voce aui David de dupã ușã Fata deschise ușor ușa și-l salutã pe bãiat. - Nu mã lași sã intru? Întrebã David uitându-se la lanțul de la încuietoare care încã era înfipt în sportul din perete - Mai bine du-te la mașinã. Vin și eu în câteva secunde. Rose intrã în casã și-și luã geanta de pe pat. Poți s-o faci. Nu este nimic care sã te opreascã. Se încurajã fata. Când ieși din casã mare îi fu surpriza când o vãzu pe chinezoaica de la prânz stând pe bancheta din spate a mașinii lui David, un Audi A4 din 1995. Fata purta o rochie scurtã – scurtã, roșie, din mãtase, ce avea un decolteu foarte adânc. - Ce cautã ea aici? Întrebã Rose nervoasã - N-avea cine s-o ducã așa cã…. - Așa cã te-ai oferit tu, îl completã Rose. Ce bun samaritean ești de la un timp. - Nu începe cu faze d-astea, Rose. Cu ce te deranjeazã cã a venit și ea? - Am sã ma abțin sã rãspund. - Mai bine, comentã el. Deci, unde vroiai sã mergi înainte de petrecere? - În pãdurea de lângã autostrada principalã. - În pãdure? Întrebã îngrozitã chinezoaica - Da, în pãdure David își propti piciorul în accelerație și continuã sã conducã. Când ajunserã în pãdure bãiatul opri brusc mșina și coborî din ea. - Mai bine stai aici, îi spuse Rose chinezoaicei - OK Cei doi intrarâ în pãdure. Fiecare pas îi conduce într-un abis forestier. Cu cât se afundau în pãdure mâna lui David o strânegea din ce în pe cea a lui Rose. - Aici e locul, spuse fata așezându-se pe o buturugã - Aici? Ce vroiai sã-mi arãți aici? - Asta, spuse fata scoțând un FireStar din geantã Bãiatul se uitã neîncrezãtor la pistol. Habar n-avea cum trebuia sã reacționeze. Oare trebui sã sarã la ea și sã i-l smulgã din mânã. Nu. Asta ar fi putut fi periculos. Dacã trãgea? Se hotãrî sã stea lângã ea, sperând cã poate era doar o glumã. my momma { raised } me a prophet
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Scarred [Rose/Scorpius] and other one-shots by Rebecca-Anne Malfoy | Rebecca-Anne Malfoy | 8 | 1,656 |
14 Jul 2010, 13:46 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
The jinxed rose II - Back in past | Katya Sokorov | 2 | 1,466 |
02 Mar 2010, 21:54 Last Post: Katya Sokorov |
|
Thornes Of A Rose [ A Draco and Ginny story ] | Ginny Malfoy | 16 | 4,748 |
25 Feb 2010, 18:31 Last Post: HerArgus |