Vizita nocturna
|
17 Jun 2010, 14:02
|||
|
|||
Bell Evans Wrote:Incepu sa citeasca printre randurile cartii, cand deodata.. Cand deodata madam Pince urla din toti rarunchii: "HAWKINS!? Copila asta mi-a umblat prin dosare in loc sa ma astepte?!!" "Oh, Samantha..." si-a zis Bell in minte usor amuzata, tragand o carte deasupra manualului ciudat de potiuni si prefacandu-se ca citeste altceva, pentru eventualitatea in care bibliotecarei ii va trece prin cap sa inspecteze ceva mai atent biblioteca. Din fericire, s-a asezat la birou si a inceput sa-si numere si sa-si aranjeze hârþoagele. Dupa aproximativ 12 minute, boboaca s-a intors pe furis in biblioteca, evitand-o pe madam Pince, oricum prea ocupata sa puna un afis cu noile reguli din biblioteca cu o vraja de Lipire Permanenta. "Macar ma vor tine minte pentru ceva" si-a zis mai mult nepasatoare, convinsa sa printre reguli treuia sa existe si o observatie privind cotrobaitul prin formularele elevilor. In mana tinea o punguta mica, neagra, si cu un aspect drept, ca si cand ar fi fost goala. Reusise sa ajunga mai repede decat Justine si Bellatrix. "Cazanul e acolo?" a intrebat Bell, sceptica la ideea cum ca un cazan ar putea incapea intr-o punguta. "Dap. Si nu numai. Am aruncat o vraja de marire in fuga, am adus si suportul pentru cazan, o cutiuta de metal sa punem flacarile... oh, da, si lingura de amestecat. " Samantha a spus totul in fuga, asa ca la sfarsitul propozitie luã o gura mare de aer si se tranti pe scaun, respirand rapid, din cauza efortului. "Bine gandit Sam. Acum sa le asteptam pe Bellatrix si Justinne..." a spus pe un ton ganditor, fixandu-si privirea asupra intrarii. Dar Soimeanca a parut mai degraba alarmata. "Inca nu au venit!? Da, asa-i... *tsch*... sper ca se descurca. Ma intreb ce fac...". Dupa o scurta pauza invaluita in tacere, Samantha intreaba din nou "Si totusi Bell, crezi ca a fost o idee buna sa facem potiunea aici, in biblioteca? Nu ar fi mai bine sa ne mutam in... intr-un loc ceva mai...mai sigur? Baia Plangacioasei Myrtle de exemplu? Sau pe vreun mal ascuns al Lacului? OOC: pentru cei ce nu au citit primul meu post , sa stie ca initial Samantha venise la bibli ca sa returneze niste carti, da' nu a gasit-o pe madam pomfrey asa ca si-a scos singura fisa ce sa-i faci, imi joc rolul de copila in anul I nu prea la curent cu regulile scolii ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O vizita la biblioteca | Evelina R. Potter | 8 | 2,013 |
17 Jan 2011, 10:26 Last Post: Ema Snow |