P.S. - Te iubesc II
|
17 Jun 2010, 18:41
|||
|
|||
Bun, de ce realizez abia acum ca am citit acest capitol, insa nu am spus nimic?
![]() ![]() ![]() In primul rand, detaliile mai putin importante ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Isabella Luminita Carter Wrote:[color="violet"]În drum spre camera mea am remarcat calendarul de pe perete. 30. august. Nu mai era mult pânã sã înceapã ºcoala.. Trist. Foarte Trist.[/color] Intradevar, trist Chiar foarte trist Dar mna...vacanta abia a inceput ![]() ![]() ![]() Isabella Luminita Carter Wrote:[color="violet"]- Tess.. eu.. plec. Isabella Luminita Carter Wrote:[color="violet"]- ªi de ce nu mi-ai spus? De ce ai lãsat totul pe ultima sutã de metri? Bine, stiu ca am afirmat cu un capitol-doua in urma ca Matt nu ma face de ras...ei bine, imi retrag cuvintele Pai asta e discutie? Nicio explicatie, nicio urma vizibila de regret, nimic...Ca si cum...:-< La's ca ne intalnim noi, Matt Si atunci, nici marele tau secret nu o sa mai fie atat de secret si nu o sa te ajute ![]() ![]() Isabella Luminita Carter Wrote:[color="violet]- Dar nici mãcar nu ai încercat sã-mi explici, Matt.. Nu ai vrut sã îmi explici. Nu.. Nu vrei sã ºtiu, asta este de fapt.. Bine, devine ciudat deja o.O ![]() ![]() ![]() *
Daca imi permiti, as putea sa incerc sa descriu eu sentimentele lui Matt in paralel cu cele ale lui Tess? ; ![]() ![]() "Ora 23:43. Am inchis calculatorul si m-am aruncat pe pat. Nici nu m-am obosit sa ma schimb. Nu mai aveam atata forta. Tot ce imi doream era sa stau, sa stau pur si simplu si sa ma gandesc. Dar nici macar acest lucru simplu nu-l puteam face. M-am intins dupa telefon si am ridicat incet clapa, lumina puternica lovindu-ma in fata asemenea unor cutite, in intunericul deplin din camera mea. Am apasat cateva butoate, nestiind ce vreau sa fac. Pana sa imi dau seama eram in partea aceea din telefon unde imi pastram toate mesajele mai importante, sortate in mai multe categorii. Prima dintre ele imi atrase atentia si desi stiam ca avea sa imi faca mai mult rau decat bine... Tess
52 Mesaje Am inceput sa le citesc pe toate pentru a nu stiu cata oara. Ajunsesem sa le stiu pe de rost. De cateva zile ii trimiteam cate un mesaj in fiecarea seara. Altfel nu puteam sa adorm. Era ciudat, dar devenise un obicei care imi placea. Insa acum nu puteam sa scriu nimic. Priveam in gol, plimbandu-mi degetele pe tastatura, insa nimic. Scriam, stergeam, scriam, stergeam... Cuvintele refuzau sa se lege intre ele, pareau simple si lipsite de sens. "Te iubesc..." "Imi este dor de tine..." Dar daca simteam aceste lucruri de ce alesesem aceasta cale? De ce nu ii spusesem adevarul...adevarul...am inchis telefonul si m-am cufundat intr-un somn adanc. Ora 04:13..." Oke, stiu, probabil nu ar fi trebuit sa scriu aceste lucruri, dar mna...ideile mi-au venit in minte si.. ![]() ![]() In concluzie, un capitol superb Cand avem next? ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lasa-ma sa te iubesc.... | Ax Von-Dall | 12 | 3,830 |
19 Jun 2010, 15:19 Last Post: Ax Von-Dall |
|
P.S. - Te iubesc I | Isabella River | 185 | 27,330 |
07 May 2010, 19:45 Last Post: Bella Emily Rose |