Reintoarcerea...
|
18 Jun 2010, 19:39
|||
|
|||
Helena termina de baut sucul dulce de dovleac din pocal , se intoarse spre Briana si zise:
"-Stiu ce camera are un loc liber! Camera 24!" "-Adica...camera mea?"intreba Bell mirata. "-Se pare ca vom fii si colege de camera! Ma bucur ca stau cu tine, cel putin cu voi m-am familiarizat deja."spuse Briana zambind. "-Pe celelalte fete din camera nu le stiu prea bine , dar stiu ca o sa fii colega de camera si cu Rose Evans , sora lui Bell. E de treaba si e in echipa de Vajhat a Cercetasilor!"zise Helena. "-Da! Si obsedata de coreeana!"sopti Bell pe un ton plangaret. "-Hei Bell , totusi e sora ta , nu? Si eu urmaream seriale coreene intr-un timp..." "-Da? Si mie imi placeau!.."spuse Briana dar Bell o intrerupse: "-Asta e blestemul vietii mele! Toti prietenii mei..." "-Hei Bell , era doar unul. Si a fost acum mult timp."zise Helena facand din ochi prietenei sale ,sperand ca se calmeaza , in timp ce Briana chicoti. "-Off , bine...credeam ca ma bombardezi despre Coreea acum. Si deci , Briana , ai facut rost de noul tau orar?" "-Inca nu , trebuie sa mi-l dea Profesoara McGonogall la sfarsitul festinului." ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Reintoarcerea... - by Briana Brighton - 13 Jun 2010, 21:45
Re: Reintoarcerea... - by Helena Daphne Rose - 13 Jun 2010, 21:59
Re: Reintoarcerea... - by Bell Evans - 14 Jun 2010, 10:41
Re: Reintoarcerea... - by Briana Brighton - 18 Jun 2010, 18:23
Re: Reintoarcerea... - by Helena Daphne Rose - 18 Jun 2010, 19:39
Re: Reintoarcerea... - by Bell Evans - 18 Jun 2010, 19:51
|