Reintoarcerea...
|
18 Jun 2010, 19:51
|||
|
|||
"-Nu cred ca mai dureaza mult cina" spuse Bell, zambitoare.
"-Cum asa, Bellyshor? Si desertul cine il mananca?" protesta Helena, razand. "-Doar spiridusii de casa nu au muncit degeaba!" completa Brianna, chicotind. "-Ok, aveti dreptate..sa asteptam desertul" zise Bell, in cele din urma. Nu dura mult si in fata lor aparura tarte cu ciocolata, trufe glazurate, tot soiul de budinci siropoase si multe alte dulciuri. "-Ei, Bell, mai vrei sa sari peste desert?" intreba Bree, servindu'se cu o portie sanatoasa de placinta cu pere. "-Nu, aveati dreptate" raspunse Bell, luand niste briose glazurate cu ciocolata si umplute cu crema de alune. "-Oare ce sa aleg??" se intreba Helena, staruind in fata unui bol cu budinca de ciocolata si o tava cu tarta cu fructe exotice. "-Amandoua, te ajutam daca vrei" spuse Brianna, chicotind. "-De acord, eu nu ma plang" completa Bell. La masa Cercetasilor domnea veselia, voia buna fiind ca la ea acasa. "-Abia astept sa merg in camera mea" sopti Brianna, pierduta in ganduri. "-De data asta, chiar nu cred ca va mai dura mult" spuse Bell, cu un zambet. "-Mai trebuie sa primim orarele pe maine si gata. Putem merge la culcare apoi" zise si Helena. "-Dar cine a zis ca se culca?! Mie una, mi'a fost prea dor de escapadele nocturne prin castel" chicoti Bell. McGonagall ajunse la masa lor, impartind orare. "-Domnisoara Granger..domnule Harrison..domnisoara Evans..cealalta Evans..domnisoara Brighton" spuse ea, incercand sa nu se incurce cu sutele de foi.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Reintoarcerea... - by Briana Brighton - 13 Jun 2010, 21:45
Re: Reintoarcerea... - by Helena Daphne Rose - 13 Jun 2010, 21:59
Re: Reintoarcerea... - by Bell Evans - 14 Jun 2010, 10:41
Re: Reintoarcerea... - by Briana Brighton - 18 Jun 2010, 18:23
Re: Reintoarcerea... - by Helena Daphne Rose - 18 Jun 2010, 19:39
Re: Reintoarcerea... - by Bell Evans - 18 Jun 2010, 19:51
|