Wake me up before I die
|
18 Jun 2010, 20:11
|||
|
|||
deci gata
uremeaza sa comentez restul capitolelor care mi-au ramas leas fi comentat in postul de mai sus dar am zis ca deja am depasit in lungime orice post existent acum urmeaza ultimele 5 capitole deci sa incepem in capitolil XVI Wrote:“-Aileen,fugi!”urla Dylan,urcand pe scari.ce curajos deci oficial m-am indragostit de Dylan in capitolul XVII Wrote:Chiar atunci,barbatul care aproape ma omorase intra pe usa,urmat aproape de…am fost putin surprinsa, mai ales ca ea murise cu cateva capitole in urma, dar de cand a aparut in fic stiam ca ea e criminala [qoute="Tot in capitolul XVII, Desiree"]“-Rochia e a Isadorei”,zambi ea.Frumoasa,nu-I asa?"[/quote] doamne ce sadica cum poate sa poarte rochia aia am ras cand am citit faza inca ma mai mira cat de bolnava e mintea saracei fetite In capitolul XVIII ai scris Quote:“-La multi ani,Aileen”,spuse Brielle dulce.”Am asteptat atat de mult timp momentul acesta..” Quote:-Mama mea.A fost violata si a scris despre asta in jurnalul ei.Era o noapte de toamna si ea tocmai a iesit de la un spectacol de teatru.Era singura si a facut o greseala imensa: sa mearga neinsotita pana acasa.Ironia sortii este ca,aproape de casa ei,a intalnit 6 barbati beti.Norocul ei a fost ca inainte sa moara,le-a cautat numele si le-a notat in jurnal.e clar asta e motivul dar am gasit cateva nereguli in toata povestea asta 1 la mana: de ce in capitolul cu petrecerea, Sally a fost cea cre a primit mesajele ale ciudata de genul "intai il omor pe el si dupaia pe tine" Dac tatii lor ar fi fost tintele atunci tatul lui Sally ar fi trebuit sa primeasca mesajul respectiv. si el ar fi trebuit sa fie cel ce moare ultimul, dupa fata lui. 2 la mana: de ce in faza din capitolul asta, Brielle o rapeste pe Aileen si nu pe tatal ei. ei bn asta poate are o mica explicatie avnd in vedere ca era ziua ei si erau si surori vitrege in capitolul XIX, Desiree Wrote:“-Am dovezi”,zise Brielle incantata.”Prima oara am crezut ca sora mea e Isadora,chiar semanam putin.Dar…nu a fost sa fie.Apoi am luat mostre de sange de la Andrew,Sally,Melody,Dylan….nimic,absolut nimic. Dupa ce am vazut ca ADN-ul meu nu era compatibil cu al celorlalti,am crezut ca am gresit persoanele. Dar mai erai tu,care nu pareai diferita de ceilalti.Si totusi…testul a dovedit-o”,incheie ea triumfatoare.am o micta intrebare. Cand a avut timp sa ia probe de la Melody si Dylan ca doar abia ii omorase. asa sunt eu trebuie sa despart firul in 20 La capitolul XIX mia mai placut faza de la sfarsit e clasica: personajul principar este rapit si legat de un scaun, personajul negativ se invarte prin cabana veche gandinuse cum sa actioneze. gorila sata undeva in apropiere avnd grija sa nu se intample nimic prea iesit din comun. apoi urmeaza actiunea cand personajul principal se elibereaza[ toti raufacatorii sun asa de nepriceputi cand vine vorba de facut noduri ] dupa ce se elibereaza, ataca si brusc, cabana ia foc Imi place la nebunie Iar sfarsitul e pur si pimplu genial cum doar personajul principal supravietuieste dupa incendiu fiind salvata in ultima clipa dan dupa aia personajele negative, criminalul si gorila nu sunt de gasit nicaieri cat suspans, cate surprize, cat talent asa e oficial ficul meu preferat abia astept continuarea cat despre publicarea povestii eu te sfatuiesc sa incerci dar mai intai mai fa ceva modificari mai aduga actiune mai adauga ceva suspans poate toate mortile nu ar trebui sa se intample in aceiasi noapte cu cateva mici, micute, minuscule modificari ar putea deveni o carte de succes Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|