The beauty of the lake
|
18 Jun 2010, 21:12
|||
|
|||
"-Sti ca nu vei mai fugi mult timp, nu?? Sti ca sunt multe ajutoare care vor ajunge curand" spuse Jimmy, cu glasul aproape sfarsit.
"-Dar nu suficient de devreme pentru a te salva si pe tine" striga Joe. "-Da? Atunci omoara'ma o data! M'am saturat de viata asta!" urla Jimmy, iar baiatul ridica bagheta. "-Abra-cadabra!" rosti Joe, iar o strafulgerare verde avu loc in aceeasi clipa. Dar Jimmy nu se prabusi la pamant, lipsit de viata. Ci ramase in acelasi loc, privindu'l uimit pe Joe care urla de durere. "-Protectia ta" striga Joe, cu glasul sfarsit. "-Huh?!" facu Jimmy, mirat. "-Abigail a murit ca sa te salveze pe tine..." sopti Joe, dupa care se prabusi. Albus Dumbledore intra in Camera Necesitatii, urmat de McGonagall si Severus indeaproape. "-Ce se petrece aici?" intreba cel din urma, serios. "-A aruncat blestemul fatal asupra mea..dar nu s'a intamplat nimic, doar Joe a inceput sa tipe si.." incepu Jimmy, dar McGonagall veni repede spre el. "-Esti epuizat. Cred ca ar trebui sa mergi in aripa spitalului" propuse ea. Cele cei cercetase ramasera nehotarate. Sa se duca alaturi de Jimmy la Madam Pomfrey, sau sa ramana langa Dumbledore, sa vada ce se intampla cu Joe.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Secrets around the lake | Jennifer L. Campbell | 4 | 1,161 |
07 Aug 2011, 17:20 Last Post: Jennifer L. Campbell |
|
Strange things near the lake | Fleur Delacour | 1 | 1,001 |
04 Jul 2011, 14:28 Last Post: Fleur Delacour |
|
Adventures at the lake | Rosalie Vivienne Alden | 10 | 2,143 |