Vesnica problema
|
18 Jun 2010, 22:15
|||
|
|||
"-Gata , promit ca nu te mai sperii!"chicoti aceasta.
"-Cand e mai exact data meciului dintre Cercetasi si Viperini?"intreba Zoya. "-Din cate stiam eu , duminica viitoare..."spuse Bell. "-De fapt , e sambata viitoare..."sopti Helena cand de pe hol se auzi un zgomot. "-Madam Pomfrey!"zise mimand Bell , iar Zoya se ascunse sub un pat. Fetele se prefacusera ca dorm , cand femeia intra pe usa si se duse sa prepare o potiune? La cat zgomot facu , Helena nu ezita sa intrebe incet: "-Madam Pomfrey? Ce faceti acolo?" "-Ooh , domnisoara Granger...imi pare rau ca te-am trezit , prepar o potiune de rezerva , pentru ca presupun ca o sa mai trebuiasca...da , asa e..."medita femeia. Helena nu avea habar de ce potiune vorbea.Dupa ce o termina , aceasta avea o culoare argintie si avea aburi.Helena ramase ingrozita la vederea potiunii si zise: "-Noapte buna...Madam..Pomfrey." "-Noapte buna!Si sa te culci la loc , ai inteles?" "-Am inteles."incuviinta Helena si se prefacuse ca se culca. Femeia inchise luminile si in 2 minute , nu se mai auzea nici-un sunet. Zoya iesise de sub pat si aprinse bagheta , murmurand "Lumos" iar Bell se ridica in capul oaselor , uitandu-se la fete. Helena inca avea aceea expresie inmarmurita de cand vazuse potiunea. "-Helena , ce ai patit?"intreba Bell. "-Te-a vrajit madam Pomfrey sau ce?"glumi Zoya. "-Fetelor...ce am vazut eu era potiunea Lupis. Si daca stam bine sa ne gandim , peste o saptamana este luna plina." Fetele erau uimite si ele acum , iar Bell intreba... ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|