Vesnica problema
|
19 Jun 2010, 10:00
|||
|
|||
"-Oare chiar e un lup pe aici?!?!?" intreba Bell, speriata.
"-Am zis sa nu mai glumesti cu asa ceva" spuse Zoya, iesind de sub pat. "-Dar Madam Pomfrey tocmai a preparat o potiune argintie, care era potiunea Lupis" zise Helena, cu privirile ingrozite. "-Sunteti sigura ca era acea potiune?" intreba Zoya, neincrezatoare. "-Am fost la lectia lui Plesneala si stiu cum se prepara. Iar la sfarsit, arata exact ca cea pe care a facut'o Madam Pomfrey" raspunse Bell, cu o voce grava. "-Dar, daca e potiunea Lupis, de ce a facut'o asistenta medicala si nu Plesneala insusi?! Nu el se ocupa cu asta??" intreba Zoya, asezandu'se pe pat langa Bell. "-Aici ai dreptate.." sopti Helena, ganditoare. "-Dar totusi. E 100% sigur ca potiunea aia e contra varcolacilor, n'am nici cea mai mica indoiala" sustinu Bell. "-Bine, e pentru un varcolac. Dar oare unde e varcolacul?!!" intreba Zoya, curioasa. "-Nu stiu, si nici nu as vrea sa stiu" chicoti Bell. "-Prefer sa ramana un mister" completa Helena, iar Zoya dadu din cap dezaprobatoare. "-Haideti, cercetaselor, eu chiar vreau sa stiu cine e omul lup. Probabil e cineva de la castel" spuse aceasta. "-Dar nu stim pe nimeni care sa fi fost muscat de un varcolac.." incepu Bell, insa Helena o intrerupse. "-..prea curand" continua ea. "-Exact" aproba Zoya. "-Si ce vreti sa facem!?" intreba Bell, cu privirile ratacite. "-Sa cautam varcolacul. Sau, mai simplu, sa ne luam dupa Madam Pomfrey" propuse Zoya, iar Helena dadu incetisor din cap. "-Chiar vreti sa mergeti??" zise Bell, neincrezatoare. "-Nu sa mergeti, sa mergem. Toate trei" raspunse Helena, razand. "-Dar eu nu pot ramane aici, in patul meu cald?!" spuse Bell, chicotind. "-Nu, Bellyshor, vi cu noi. Esti in anul VII, poate vom avea nevoie de vraji mai avansate" spuse Zoya. "-Off, ce ma puneti voi sa fac" spuse Bell, dandu'se jos din pat. Isi lua papucii si un halat, bagheta de pe noptiera si astepta.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|