Vesnica problema
|
19 Jun 2010, 11:36
|||
|
|||
Draga Landon,
Zoya termina de citit cu voce tare scrisoarea, iar Helena spuse:Iti trimit aceasta scrisoare, deoarece am mare nevoie de sfatul tau. Stiu ca esti varcolac si ai suficiente cunostinte in astfel de situatii. La Hogwarts s'a petrecut o tragedie in saptamana care tocmai s'a incheiat. Hagrid a gasit in Padurea Interzisa un varcolac, care inca nu s'a transformat inapoi in om. Speram ca daca ii dam potiunea Lupis va reveni la forma umana, mai ales ca mai e o singura saptamana pana la Luna Plina. Credem ca socul a fost prea mare pentru bietul om, si nu se mai poate transforma inapoi. Iar daca sta in forma de varcolac prea mult timp, tin sa cred ca va avea multe efecte secundare nedorite. Ce ar trebui sa facem?! Sa ii dam sau nu aceasta potiune, ca sa revina la forma umana?! Nu stim alta potiune. Te rog, raspunde'mi repede. A ta, Poppy Pomfrey "-Deci chiar exista un varcolac la Hogwarts, ai avut dreptate!" "-Dar, daca e in Padurea Interzisa, inseamna ca e foarte aproape de noi, nu?!!" intreba Bell, cu ochii mari. In ei se citea teama. "-Cam asa ceva" sopti Zoya. "-Liniste, Madam Pomfrey se intoarce" anunta Helena. "-Functioneaza vraja de deziluzionare?!" intreba Zoya, tematoare. "-Da" raspunse Bell, cu o voce mica. Femeia veni spre bufnita si o mangaie usor pe cap. Lega micuta scrisoare de piciorul pasarii, dupa care o arunca pe fereastra.. [suna cam ciudat ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|