Lasa-ma sa te iubesc....
19 Jun 2010, 11:36
CAPITOLUL 2-INTAMPLARI NEPLACUTE
Aveam prima ora dirigentie....pff...halal ora,diriginta hotara sa vorbim despte vitorul nostru.Ma uitam in jur cum ceilalti raspundeau.Imi era somn iar ploapele se inchideau incet,incet si parca nu doreau sa se mai deschida.
"RING-RING-RING"....De pe hol se aude sunetul infundat al clopotelului.In clasa intra directoarea care ma trase usor dupa ea in cabinetul ei.
-Am auzit ca....Sad......
-Da...ochii mi se dadusera peste cap iar gura mea scoase un ofrat puternic....
-Daca ai nevoie e ceva medicamente....sau bani ca sa te faci bine dupa accident.....
-Sunt bine doamna...aa...
-Jessica...
-Da....acum stiti....as....imi ridic mana si imi aranjez usor suvita de par care imi venea in fata...
-Desigur ca poti pleca doar de data asta,ai grija de tine....
M'am uitat atent la ea mirata dece imi spune tocmai mie.Oricu nu parea ca ceva sa se schimbe cu mine...eram la fel de ametita cu o durere ingrozitoare la cap....
-Rize...esti ok?Ce ti'a zis?
-Stai calma Alice...e totul in ordine.....
-Pai.....parintii tai sunt aici....
Am intors capul speriata vazandi pe parinti veind spre mine....Din senin picioarele mi-sau taiat si am cazut pe marmura rece care umplea coridorul lung.
Incepusem sa deschid usor ochii iar auzul uternic nu imi mai datea asa mari dureri de cap....Auzeam totusi infundat bipurile pe care le scotea masinaria aia mare din salonul in care...in care eram internata la spital....Parintii mei isi faceau griji din ce in ce mai mari....

M-am ridicat de pe peatul mic si rece din salon si am iesit pe holul gol...Acolo era Ady care,ma astepta cam de vreo 10 minute impreuna cu Alice.....
-Buna Riz....esti mai bine?Adica.....nu ca mi-as face griji de ceva dar....Apoi isi trecuse mana delicata prin parul lui des/.....
Pai...da...mai bine....deci azi ce faceti??Am o pofta nebuna de inchetata....
Dar ce i-a speriat mai tare era ca eu uram inghetata...eram complet schimbata de la accident....
Zilele treceau iar eu nu dadeam nici un semn ca m'as schimba.....Cu fiecare zi care trece observam ca Ady se indragostea de mine.......iar eu nu imi puteam lua mintea de la faptul ca ma placea...eram complet indragostita si nerabdatoare sa termin perioada asta ciudata in care el se dadea la mine...speram ca el sa ma invite in oras,sa ma prinda de mana,sa mancam inghetata si apoi,sa ma cnduca acasa....Ah....ce ganduri aveam....

~ Axy Von-Dall ~

-- B.F.F.'s ? --

[Image: 1232540a2b6248e853edf038b8808389.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Lasa-ma sa te iubesc.... - by Ax Von-Dall - 18 Jun 2010, 22:35
Re: Lasa-ma sa te iubesc.... - by Alice Morris - 18 Jun 2010, 23:06
Re: Lasa-ma sa te iubesc.... - by Ax Von-Dall - 18 Jun 2010, 23:10
Re: Lasa-ma sa te iubesc.... - by Bell Evans - 19 Jun 2010, 09:51
Re: Lasa-ma sa te iubesc.... - by Ax Von-Dall - 19 Jun 2010, 11:36
Re: Lasa-ma sa te iubesc.... - by Bell Evans - 19 Jun 2010, 11:39