In cautarea unui vampir [+16][complete]
19 Jun 2010, 17:52
Surpriza

In ziua aceea am stat alaturi de copii mei deoarece incepusem sa am sentimente paternale fata de ei. Amber,vampirul creeat de mine era mai frumoasa ca niciodata aceasta ma fascina.Era atat de elegant si feminina semna cu un fotomodel foarte faimos.Pasii ei puteau fi usor confundatii cu miscarile unui vals,pana si Annete o privea cu admiratie si cu invidie in acelasi timp pentru ca ar fi dat orice sa fie ea in locul ei.Ceilalti baieti evoluau si ei frumos,problema era ca Annete nu avea atat de multe resurse de sange si asta era o problema pentru ca ei aveau nevoie de sange de copil care era foarte greu de gasit.Annete mi-a spus ca va merge ea la un centru de donare de sange deoarece avea cativa prieteni acolo.Ca intotdeauna era o mica problema ,pentru ca daca nu ar exista piedici cum ar putea viata sa mai fie interesanta.Baietii nu imi erau de nici un folos fara puteri si daca stau bine pe ganduri nici macar eu nu eram folositor deoarece chiar daca eram inzestrat cu putere demonica nu stiam sa o folosesc.Totul se complicase si nu stiam cum sa ies din prostia asta.Am aflat numele baietilor,dar sincer nu le-am retinut pe toate si nu pentru ca nu puteam ci din simplu fapt ca inca nu imi pasa ,pentru mine singura care conta era Amber.Dupa cateva zile Annete s-a intors cu o rezerva mare de sange,iar uceniici mei se dovedira a fi foarte fericiti de reintoarcerea Annetei.Eram atat de nervos in ultima perioada poate si pentru ca nu mai omorasem de cateva zile pe nimeni si pentru ca nu stiam nimic de Maya si acest lucru ma nelinistea enorm.Am iesit pe balconul apartamentului unde din pacate pentru Annete se cazasera 11 persoane fara voia ei.Priveam luna si ma gandeam cum ar fi fost daca nu as fi fost un vampir.In linistea noptii cineva imi tulbura gandurile ,era Amber.
“Scuza-ma daca te deranjez ai spus ca te chiama Loukas?”Ma intrebat aceasta cu o voce ce suna a un instrument muzical.M-am enervate pe moment nici un copil nu avea dreptul sa imi spuna pe nume pentru ca eu fata de ei aveam ceva ani in spate.M-am intors nervos la ea si i-am zis.
“Stapane Loukas!Sa nu uiti asta!”I-am zis facand-o sa tresara.”Ce vrei, de ce nu dormi?”Am intrebat-o stiind ca are nevoie de somn in stadiul in care era pentru ca eu nu imi bateam joc de creeatiile mele nu eram un nenorocit precum Mark.
“Scuzama stapane Loukas voiam sa stiu daca ai nevoie de ceva pentru ca nu imi este somn!”Mi-a spus furandu-mi un zambet.Semana atat de mult cu mine si ma bucura faptul ca se gandea la mine.M-am intors catre ea si am strans-o in brate simtindu-i parfumul dulce.Aceasta se cuibarii la pieptul meu cuminte,o simteam acolo ca nu ii pasa de nimic inafara de mine si pentru mine in aceasta secunda simteam ca era mai importanta deca insasi Maya.Am luat-o de mana si am dus-o in pat pentru a se odihni,am sarutat-o pe frunte,iar aceasta dormi precum un prunc.
Ma simteam din ce in ce mai slabit deorece nu mai mancasem nimic de cateva zile asa ca nu am mai stat pe ganduri doua secunde i-am spus Annetei ca trebuia sa merg la vanatoare si am plecat.Am mers prin acel cartier infect ce mi-a marcat viata in cautare de ceva bun de mancare.Nu puteam sa ma hranesc cu acesti nenorociti asa ca mi-am amintit ca undeva la periferia orasului se aflau cativa bogatasi ce isi ridicasera cate vile.Am alergat cat am putut de repede deoarece nevoia de sange ma termina.Era precum un drog care te consuma repede cu cat trecea timpul cu atat mai mult aveai nevoie de gustul lui.Am intat in casa precum un maiestru in descuiatul usilor si l-am cautat pe stapanul casei ce dormea precum un porc pe o canapea.Bause destul de mult deoarece mirosul era insuportabil,insa nu aveam ce face trebuia sa ma granesc.M-am apropiat de el si mi-am infipt coltii cu sete in el il simteam sub mine cum se zbate ,simteam cum dorea sa traiasca.Dupa ce l-am omorat ma simteam ca nou.Am luat un cutit din bucatarie si i-am taiat urmele de colti.Mi-am dat repede seama ca era doar el in casa pentru ca nevasta si copii il parasise de mult pe acest betiv infect.M-am apropiat de usa sa plec ,insa atunci am auzit o voce foarte familiara.
“Buna Loukas pleci asa de repede?”Ma intreba Katherine care era asezata pe un fotoliu sorbind dintr-o ceasca cu sange.M-am ingrozit cand am vazut-o pentru ca unde era ea era cu siguranta si Mark.I-am zambit si m-am apropiat de ea sa ascult ce are de spus.
Va urma

[Image: MandyMooreMarieClaire.png] Amber
Ma bucur ca va place si multumesc mult pentru comentarii!Continuarea o veti avea maine!

[Image: 314882_10150321779962727_190781042726_85...51_n-1.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: In cautarea unui vampir [+16][complete] - by Alice Swan - 19 Jun 2010, 17:52

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  O viata de vampir Katya Sokorov 2 1,817 27 Dec 2011, 20:13
Last Post: Rosalie Vivienne Alden
  Intalnire cu un vampir. Vol1:Alexander Brockelhurst Isolde du Maurier 16 5,048 05 Nov 2011, 13:57
Last Post: Aylee L. Lovel
  Autopsia gândurilor unui om ... Katharina van der Wall 4 2,095 26 Aug 2011, 02:04
Last Post: Aylee L. Lovel
  Poemele unui suflet Aylee L. Lovel 18 5,299 01 Dec 2010, 15:12
Last Post: Layla Wong
  In cautarea fericirii Matt I. River 368 64,090 22 Jul 2010, 22:50
Last Post: Isabella River