Zile de vacanta
|
20 Jun 2010, 10:11
|||
|
|||
Bell fu cuprinsa de o bucurie enorma cand isi vazu prima prietena de la Hogwarts ajungand in sufragerie.
"-Heyy, ma bucur mult ca ai venit" spuse aceasta, imbratisand'o pe Helena. "-Sincer, si eu ma bucur sa te vad" murmura Helena, in timp ce se scutura de praf si cenusa. "-Stai jos, vrei sa'ti aduc ceva? Un suc de dovleac, de portocale, de capsuni si banane sau de piersici??" intreba Bell, razand. "-Cred ca aleg unul de dovleac" raspunse Helena, dupa cateva secunde. Cercetasa zbura spre bucatarie si aduse o tava mare, plina varf cu briose de ciocolata si o carafa cu suc de dovleac. "-Briose cu ciocolata" spuse Helena, admirativ. "-Preferatele noastre" completa Bell, zambind. Ii turna un pahar cu suc, dupa care i'l inmana. "-Si, cum de ai hotarat sa iti chemi colegii de la Hogwarts aici??" o intreba Helena, in timp ce rontaia o briosa. "-Pai, Rose e plecata in..Coreea!" spuse Bell, iar prietena sa izbucni in ras. "-Cum? Ai lasat'o singura pe nunima ta?" intreba aceasta, printre rasete. "-Nu e singura, stai linistita. Trebuie sa fie cineva care sa o aduca si inapoi" chicoti Bell. "-Deci, a plecat cu cineva??" intreba Helena, curioasa. "-Dap, cu prietenul ei, Vlad, din copilarie" zise Bell, zambind. "-Tare, si Nate unde e??" intreba fata. "-Plecat la bunici, numai eu am ramas acasa" raspunse Bell, cu o urma slaba de tristete. "-Lasa, ai suficienti prieteni care sa te inveseleasca" o consola Helena, dar un ciocanit la usa le intrerupse.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O vacanta plina de surprize :X | Ashton Blake Lively | 19 | 2,986 |
13 Oct 2010, 16:43 Last Post: Raizen Isildur |