In cautarea unui vampir [+16][complete]
20 Jun 2010, 16:44
Conditiile
Era superba statea acolo pe canapea fixandu-ma cu privirea ochii ei ascundeau mii si mii de secrete.I-am zambit desi stiam ca nu prea ma avea la inima deoarece il idolatriza pe Mark pentru ca ii salvase viata transformand-o in vampir.Nu intelegeam un singur lucru, daca tot il iubea asa de mult pe Mark de ce era aici singura cu mine pentru ca stiam prea bine ca acum Mark cu siguranta nu doreste sa ma vada.
Aceasta se ridica de pe fotoliu si imi intinse mana in semn de pace.I-am oferit-o pe a mea si i-am spus.
“Bine si ce te aduce pe aici?”Am intrebat-o pentru ca acum acest lucru era sigul care conta.
“Am venit ca sa te ajut sa iti gasesti puterea sau ai uitat ca sunt unnenorocit condamnat al mortii!”Mi-a spus zambind ca si cum ar fi castigat la loto,insa eu nu o intelegeam.
“Bine tu ma ajuti pe mine,ins ace iti iese tie din toata chestia asta!”
“Tu si cu Maya va trebuii sa plecati definiv din viata noastra pentru ca s-au intamplat cateva lucruri intre Mark si Maya de care tu nu stii!”Mi-a spus aceste lucruri facandu-ma sa inghet pentru ca, daca nenorocitul se atinsese de Maya atunci va vedea ce inseamna cu adevarat sa ma cunosti.
“Ce s-a intamplat intre idiotii aia pentru ca jur ca ii omor pe amandoi!”Am tipat la Katherine.
“Gata durule, nu s-a intamplat nimic special crede-ma, doar ca mereu sunt impreuna s-au si sarutat ,dar nu au continuat pentru ca eu ii veghez zi si noapte!”Mi-a zis aceasta facand-ma sa simt cum sangele imi clocoteste in vine.Eram incredibil de nervos doar pentru ca Maya ma tradase nu avuse curiozitatea sa ma caute sau cel sa se tina naiba departe de Mark si sa nu imi infinga un pumnal pe la spate.
“S-a facut,Maya nu se va mai apropia niciodata de Mark!Cei doi nu se vor mai vedea chiar daca asta ar insemna s-o ucid pe Maya!”I-am zis ne avand nici un regret.
“Ma bucur ca gandesti asa scumpul meu Loukas acum care sunt conditiile tale?”Ma intrebat plimbandu-se pe langa mine precum o felina.
“Sa ma antrenezi pe mine si pe armata mea si desigur sa imi deschizi portile catre palat adica catre Antonio!”Aceasta zambii si dadu din cap privindu-ma ca si cum as fi o prada.Nu stiam ce intentioneaza in secundele ce vor urma dar cu siguranta ca nu erau ganduri curate.Mi-am dres vocea si i-am bagat mana in parul ei,mangaind-o.
“Si singura ta conditie este sa o tin pe Maya departe de Mark sau mai e si alceva?” Am intrebat-o privind-o lung vazand cat de frumoasa era.Daca nu as fi un om rational in secunda aceea as fi facut-o a mea.
“As mai avea o conditie ,insa va fi putin cam dureroasa pentru scumpa ta Maya si probabil si pentru adoratul meu de Mark pentru ca vreau sa ii fac sa sufere!”Nu intelegeam ce dorea oricum de Maya si de Mark voi avea eu grija sa sufere.Ma strans in brate si mi-a soptit la ureche.”Vreau sa facem dragoste in fata lor sa vada,sa simta ce am simtit eu cand i-am vazut ca se sarutau!Ai vreo obiectie?”In numele celui de jos nu imi venea sa cred ce auzeam frumusetea asta de femeie mi se oferea pe tava doar pentru o razbunare.Nu o interesa,isi vindea trupul mie doar pentru a rani pe cineva.Ma mirasem de lucru asta si cand eu voi incerca ceva in genul la ceea ce dorea ea sa faca inseamna ca voi iubii cu pasiune.
“Nu normal ca nu am absolut nici o obiectie daca nu ar fi ca vrei sa vada cei doi nenorociti te-as face a mea in secunda asta!”I-am spus pentru ca nu ma putusem abtine pentru ca eram un pervers nenorocit si oricine o stia ,dar oricum nu imi pasa de gura lumii.I-am facut semn Katherinei sa ma urmeze pentru ca urma sa ii fac cunostinta cu armata mea si pentru ca doream sa aflu cat mai multe despre Antonio.Am alergat impreuna pana cand am ajuns la apartamentul Annetei.Cand am intrat in casa Amber imi sari in brate.Mi-am dat seama ca era ingrijorata pentru ca era foarte fericita ca ma vedea.Atunci a vazut-o pe Katherine si intr-o clipa am vazut cum i se inecara corabiile pentru ca isi dadu seama ca fusesem cu o femeie si mi-am dat seama ca era indragostita de mine si ca nu dorea sa ma imparta cu nimeni.Am condus-o in casa pe Katherine s-a imbratisat cu Annete pentru ca se stiau de mult si i-am facut cunostinta cu toti inclusive cu Amber.Aceasta s-a aplecat catre ea si i-a aruncat o privire plina de ura.
“A deci tu esti faimoasa creeatie a lui Loukas !Ce pot spune felicitari Louk ai facut o treaba buna!”Isi drese vocea se apropie de mine si imi spuse.”Acum trebuie sa fie botezati cu semn demonic pentru ca fiecare sa obtina putere,insa inainte de asta noi doi vom face o mica plimbare pentru ca tu sa iti descoperi puterea!”Mi-a spus acestea si ma luat de mana iesind din casa.Cu siguranta ziua aceea pentru mine era cea mai importanta din viata mea pentru ca in sfarsit imi voi descoperi puterea.
Va urma
Sper sa va placa si va multumesc pentru comentarii!
PsHappywidea actrita din poza este Mandy Moore!

[Image: 314882_10150321779962727_190781042726_85...51_n-1.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: In cautarea unui vampir [+16][complete] - by Alice Swan - 20 Jun 2010, 16:44

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  O viata de vampir Katya Sokorov 2 1,815 27 Dec 2011, 20:13
Last Post: Rosalie Vivienne Alden
  Intalnire cu un vampir. Vol1:Alexander Brockelhurst Isolde du Maurier 16 5,046 05 Nov 2011, 13:57
Last Post: Aylee L. Lovel
  Autopsia gândurilor unui om ... Katharina van der Wall 4 2,095 26 Aug 2011, 02:04
Last Post: Aylee L. Lovel
  Poemele unui suflet Aylee L. Lovel 18 5,298 01 Dec 2010, 15:12
Last Post: Layla Wong
  In cautarea fericirii Matt I. River 368 64,069 22 Jul 2010, 22:50
Last Post: Isabella River