Children of the damned
|
20 Jun 2010, 17:49
|||
|
|||
ok, desiree, pot sa fac si eu asta..ce nu fac eu pentru next??
Quote:Invarteam usor pixul intre degetul mare si aratatorciudat, si eu fac chestia asta numai ca eu o fac in ore, cand e plictiseala mare in pauze, prea mare distractie Quote:in timp ce eu murmuram singuratica cantece rockevanescence sau AC/DC?? Sau mai bine Nickelback Quote:Aveam o durere mare de cap si vedeam totul in ceata din cauza ultimelor evenimente"consumul excesiv de alcool dauneaza grav sanatatii" se aplica si aici Quote:mai ales ca ea a baut mult mai mult decat mineVi deja bause mult, daca asta a baut si mai mult, e clara treaba Quote:“-Ma auzi?”zise fata enervata.vezi daca bei?? nu e bine Quote:Matt isi aduce prietenii si tragem o petrecere imensa!nu vreau sa spun la ce m'am gandit ce nume ciudat, Chaz pot sa jur ca m'am gandit la o veverita prima data cand l'am citit Quote:Aveam obiceiul sa privesc in jos cand eram nervoasa.Exact asta am facut.eu cand ma inrosesc fac asta Quote:Nu te mai purta ca un copil rasfatat ce vrea acadele!trebuia sa pui ciocolata sau bomboane Quote:Ma uitam cu mirare la Katherine cand am vazut o sclipire ciudata in privirea ei.ce e Kath, vampir, varcolac, vrajitoare? Quote:glas gretos de dulceurasc tipul de persoane care folosesc un asemenea ton Quote:Trebuia sa invat sa tin in frau chestia asta.care chestie?? micul secret?? deeeci, desiree..cred ca e cel mai lung comentariu pe care l'am dat in toata viata mea..asa ca fa bine si pune next'ul merit :> |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Children's soul | | Ainsley Shannon | 10 | 3,394 |
07 Sep 2010, 18:22 Last Post: Ainsley Shannon |