In cautarea unui vampir [+16][complete]
21 Jun 2010, 13:00
Adrenalina

Mergeam alaturi de Katherine prin padurea rece.O vedeam pe ea cum se oprise sa vada daca nu era cineva prin preajma.Isi aranja parul cafeniu ce ii cadea peste trupul ei perfect.O priveam si eram fascinate de perfectiunea ei.Acum nici macar eu nu ma mai intelegeam, era oare posibil sa iti placa de trei femei in acelasi timp spun asta pentru ca si Amber era pe lista pentru ca nimeni nu putea nega ca era al naibii de frumosa.S-a oprit fixandu-ma cu privirea,se apropie de mine si imi spuse.
“Acum incepe atrenamentul tau,acum este momentul sa iti descoperi puterea!”Mi-a spus luand o pozitie de lupta.Ori era nebuna ori se prefacea!Eu nu reuseam cu puterea meu sa omor o musca si ea dorea sa iau pozitie de lupta si sa ii arat eu cine e barbatul puternic din mine.
“Bine si cum imi activez puterea ?”Am intrebat-o nerabdator.Aceasta incepu sa zambeasca si imi spuse.
“Adrenalina!” Clar era nebuna auzi cum sa imi activez puterea prin adrenalina pentru ca in preajma nu vedeam nici un parc de distractie in care sa existe in carusel si eu sa ma dau pana fac pe mine.
“Adrenalina se activeaza cand viata ta este pusa in pericol ca in momentul de fata!”Insa nu intelegeam ce doreste pentru ca viata mea cu sigurata nu era pusa in pericol.
“Bine ,bine si unde este acel pericol ?”Am tipat la ea nervos pentru ca toata ghicela asta incepea sa ma calce pe nervi.
“Eu sunt pericolul,frumosul!”Imi spuse venit cu o putere imensa spre mine izbindu-ma de un copac.Nu am simtit o durere puternica deoarece eram vampir si puteam sa ma refac repede,dar recunosc ca m-a speriat.Aceasta se intoarse si lua pozitie de lupta.
“Cand viata ta iti va fi pusa in pericol adrenalina va curge prin venele tale si vei dori sa ataci si tu, pentru ati spori adrenalina!”Aceasta zambi si continua “Ca sa intelegi mai bine,Andrenalina este drogul vampirilor pentru ca multi au murit cautand-o!Acum fi baiat cuminte si ataca-ma daca nu vrei sa iti pierzi viata!”Imi spuse aceata si veni din nou cu putere spre mine dandu-mi un pumn ce ma arunca la doi metri intr-un copac.Dupa cateva secunde mi-am dat seama ca tipa nu glumea ,ea chiar era dispusa sa ma omoare doar pentru a-mi activa puterea.Incepeam sa fug de ea pentru ca sangele mai statea putin si exploda.Mi-as fi dorit sa spun ca inima imi va sari din piept,numai ca ea este moarta de mult.Dupa acea fuga nebuna m-a prins privindu-ma in ochi atunci am simtit o putere straina o durere imensa.Era Katherine isi activase puterea !Mi-am amintit imediat ce imi spuse Mark:
Flash back
“Ea este Katherine cea mai noua achizitie este perfecta detine o putere incredibila si anume controleaza mintea oamenilor ,mai exact ii face marionetele mele.”
End of flash back
Nu mai simteam nici un simt creierul meu nu mai raspundea conform cerintelor mele.Tot corpul imi era paralizat.Atunci am vazut ce faceam,pur si simplu ma dadeam singur cu campul de un copac.Nu puteam sa ma controlez Katherine se juca cu mintea mea defapt eram o marioneta in mana ei.Durea a inceput sa se amplifice pentru ca eu continuam sa ma lovesc din ce in ce mai tare.Sangele fierbinte imi curgea pe buze facandu-ma sa inghet.Daca cumva imi atingeam sangele muream,insa setea era atat de mare in cat m-as fi devorat singur.Sangele deja imi curgea prea puternic,eu nu puteam sa tip pentru ca astfel el imi ajungea in gura si muream ,singura solutie era sa imi activez puterea.Katherine o vedeam cum cauta ceva prin frunze.Dupa ceva timp gasise ceea ce cauta,era un tarus foarte ascutit ce cu siguranta era destinat sa imi provoace si mai multa durere.
“Imi pare rau Loukas ca nu esti atat de inteligent incat sa ataci se vede ca esti o corcitura nenorocita dintre un om si un vampir!”Imi spuse aceasta facandu-ma sa simt o furie imensa pentru ca tot ce imi doream in acele momente era sa o omor pe stricata aceea.
Aceasta incepu sa ma loveasca cu parul acela gros siroaie de sange imi curgea pe spate,spun pentru ca le simteam acolo cum ma ardeau.Aceasta arunca parul pe jos,isi aranja parul si imi spuse.
“Imi pare rau Loukas va trebuii sa ii comand gurii tale sa se deschida astfel voi termina cu povestea asta pentru ca nu merita sa atrenez un om slab pentru ca asta esti tu o fantoma,un om infectat cu putin sange nobil de vampir!Imi pare rau Loukas,adio!”A spus acestea stiind ca nu se joaca si ca viata imi atarna de un fir de atata.Atunci am simtit-o puterea ,Adrenalina eram in stare de orice.M-am oprit din a ma lovi cu capul de acel copac fand-o pe nenorocita sa tresara deoarce nu reusise sa ma omoare.Mi-am sters sangerle de la gura cu maneca si i-am dat o palma peste fata nenorocitei acelea.Aceasta a cazut pe jos stergandu-si sangele repede de la gura.Am luat-o de mana si cu o forta incredibila am izbit-o de perete.Atunci parca ceva din mine ma ghida la ceea ce trebuie sa fac si vocile din capul meu imi spuneau “Atinge-o!”
M-am apropiat de femeia ce statea pe jos si am pus mana pe spatele ei.Aceasta a inceput sa tipe de durere pentru ca eu ii absorbeam puterea.Puterea ei era acum a mea.Acum trebuia sa ii servesc ceea ce mi-a facut mie asa ca i-am ordonat sa se dea cu capul de acel copac unde si eu am fost torturat de catre ea.Dupa minute bune aceasta lesina de durere.Am ridicat-o ,am pus-o in spinare si am alergat cu ea la Annete pentru ca mai aveam nevoie de ea ca sa mai trec peste cateva usi pentru ca dupa aceea o voi ucide.
Era perfect nu aveam o putere a mea ,pentru ca abilitatile celorlalti erau ale mele,daca ii atingeam le sorbeam puterea servindu-le din propriul medicament.
Va urma
Sper ca o sa va placa si astept comentariile voastre!

[Image: 314882_10150321779962727_190781042726_85...51_n-1.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: In cautarea unui vampir [+16][complete] - by Alice Swan - 21 Jun 2010, 13:00

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  O viata de vampir Katya Sokorov 2 1,804 27 Dec 2011, 20:13
Last Post: Rosalie Vivienne Alden
  Intalnire cu un vampir. Vol1:Alexander Brockelhurst Isolde du Maurier 16 5,024 05 Nov 2011, 13:57
Last Post: Aylee L. Lovel
  Autopsia gândurilor unui om ... Katharina van der Wall 4 2,083 26 Aug 2011, 02:04
Last Post: Aylee L. Lovel
  Poemele unui suflet Aylee L. Lovel 18 5,288 01 Dec 2010, 15:12
Last Post: Layla Wong
  In cautarea fericirii Matt I. River 368 63,309 22 Jul 2010, 22:50
Last Post: Isabella River