Peripeţii la Hogwarts
|
22 Jun 2010, 14:12
|||
|
|||
Bun, in primul rand si ca de obicei, trebuie sa imi cer scuze ca am intarziat
![]() Dupa cum am mai spus, este ca si cum as citi Harry Potter, doar ca din perspectiva altor personaje. Este ceea ce am sperat cand am terminat ultima carte: Sa apara carti in continuare, cu viata lui Harry fara Cap-de-Mort, cu viata altor personaje la Hogwarts sau tot cartile HP dar din perspectiva altor personaje..cum ar fi Ginny, Draco, Plesneala sau chiar Dumbledore...dar..mna.. ![]() Asa, revenind...Greselute, greselute ![]() ![]() ![]() ![]() Mi-a placut, sincer, insa Ca o mica observatie ![]() Alice Morris Wrote:-Alice, camera asta se poate transforma chiar ºi într-o bucãtãrie? întrebã Albus dupã câteva minute de tãcere. Pai, defapt, camera se poate transforma intr-o bucatarie ![]() Ah si faza cu incendiul Mi-a placut, sincer, cum a descris Rowling...aa...umm..."Masacrul din Camera Necesitatii, din Castelul Bantuit, de pe Dealul Mortii" ![]() ![]() ![]() Asa, legat de Ab, unde l-a trimis McGonagall? Uu, sa caute o acadea sper ![]() ![]() ![]() Oke, in concluzie, un capitol excelent, un fic excelent, astept prima carte intitulata: umm... "Alice Morris si...aa..doar atat ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Aventuri la Hogwarts | Jack Diggory | 4 | 2,269 |
15 Apr 2011, 16:28 Last Post: Fleur Delacour |
|
La Hogwarts | Anaella L. Hathway | 101 | 22,731 |
03 Apr 2011, 14:42 Last Post: Anaella L. Hathway |