Mai in gluma mai in serios!!!:)
|
22 Jun 2010, 19:16
|||
|
|||
Care este adresa de e-mail a lui Chuck Norris?
R: <a href="mailto:yahoo@chucknorris.com">yahoo@chucknorris.com Ce fac francezii dupa ce castiga campionatul mondial? R: - Opresc Playstation-ul!!! Un tip se duce într-un restaurant ºi o întreabã pe ospãtãriþã: − Ce îmi recomandaþi astãzi? − Ciorba, spune ea, dar domnul de lîngã dv. a luat ultima porþie. − Bine, atunci voi bea doar o cafea. În timp ce aºtepta cafeaua, îl vede pe cel de lîngã el cã terminase de mîncat, dar în faþa lui mai era o farfurie neatinsã de ciorba. Astfel cã îl întreabã: − Scuze, mai mîncaþi porþia aia? − Nu, vã rog, serviþi-vã! Astfel, tipul nostru se apucã bucuros sã înfulece. Cînd ajunge pe la jumãtatea farfuriei, gãseºte un ºoarece mort în mijlocul mîncãrii. La vederea lui, i se face greaþã ºi vomitã toata ciorba înapoi în farfurie. Tipul de lîngã el zice: − Da, tot numai pînã acolo am ajuns ºi eu! ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|