Faze demne de citat din HP !
23 Jun 2010, 19:08
Super citatele Am si eu cateva la care mor de ras mereu Sper ca nu e nimic daca e o faza mica Sunt atatea care imi plac in scena asta incat o pun intreaga Sunt din HP3

Quote:- M-am hotarat sa va fac cunostiinta cu globul de cristal putin mai devreme decat am prevazut initial , zise profesoara Trelawney , cu spatele la foc si rotindu-si ochii prin incapere. Mesagerele destinului m-au informat ca o sa vi se dea examen despre globul de cristal si m-am decis sa va las sa exersati mai mult cu el...
Hermione stramba din nas.
- Mesagerele destinului , o maimutari ea pe profesoara Trelawney. Sa fim seriosi! Cine fixeaza temele pentru examenul din aceasta materie? Ea , desigur! Ce prezicere uluitoare!
Hermione nici macar nu se obosi sa coboare vocea , asa ca profesoara Trelawney nu ii fu greu sa auda. Cu fata ascunsa in umbra , profesoara continua totusi , fara sa para sa o fi auzit.
- Arta de a ghici in globul de cristal este foarte rafinata , zise ea visatoare. Nu ma astept sa vedeti ceva chiar de la prima incercare. O sa incepem prin exercitii de eliberare a mintii de orice influente si de exersare a Ochiului Interior.
Ron incepu sa se hilizeasca necontrolat si trebui sa isi acopere gura cu palma , pentru a-si inabusi chicotele.
- Lasati subconstientul sa iasa la suprafata , continua profesoare Trelawney , si aveti incredere in Ochiul vostru Interior!
Si astfel incepu lectia...Harry se simtea de-a dreptul stupid , privind ca prostul la globul de cristal si incercand sa nu se gandeasca la nimic. Un singur cuvant , repetat la nesfarsit ( "Idiotenie! Idiotenie!") , i se invartea prin minte. Si nu il ajuta deloc faptul ca Ron izbucnea in hohote infundate , iar Hermione tataia de zor.
- Ati vazut ceva? ii intreba el , dupa un sfert de ora de zgaiala fara rost.
- Da , facu Ron. Vad ca masa asta e arsa...De la o lumanare care s-a topit pe ea!
- Ce pierdere de vreme! zise Hermione. In timpul asta puteam sa ma pun la punct cu Vraja Veseliei!
Profesoara Trelawney trecu printre mese.
- Vrea cineva sa-l ajut sa interpeteze ce vede? intreba ea , in clinchetul bratarilor de la mana.
- Eu nu! sopti Ron. E evident ce vrea sa insemne ce vad eu in globul meu! Ca o sa fie o ceata a naibii diseara!
Harry si Hermione izbucnira in ras.
- Ei , va rog , facu profesoara , in timp ce toate capetele se intoarsera spre ei.
Parvati si Lavander erau de-a dreptul revoltate.
- Perturbati undele electromagnetice , le zise profesoara si se apropie de masa lor.
Quote:- Ce zi a fost asta pentru Hermione! sopti Ron , oarecum cu respect.
- Da , aproba Harry.
^Asta dupa ce i-a dat o palma lui Draco si a renuntat la Previziuni despre Viitor Finna

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
Find all posts by this user

Messages In This Thread
Re: Faze demne de citat din HP ! - by Helena Daphne Rose - 23 Jun 2010, 19:08