Recomanda o carte
|
23 Jun 2010, 18:10
|||
|
|||
In primul rand nu imi place cum a ajuns threadul asta. Vreau sa ma apuc de o carte noua si m-am gandit sa vad ce carti va plac voua, dar am ajuns la concluzia ca threadul asta nu ajuta pe nimeni cu nimic.
Cu ce ma ajuta ca cineva posteaza ce scrie pe spatele unei carti? Sau prefata? La fel de bine o pot cauta de google sau sa ma duc in librarie si sa o citesc. Am subliniat clar in primul post ca trebuie sa precizati o carte per post! Si cu ce ma ajuta cand precizati doar niste titluri fara sa spuneti autorul si de ce va placut cartea? Cu nimic. De acum toate mesajele care nu corespun criteriilor din acest thread vor fii sterse pentru ca sunt SPAM. Acum in alta ordine de idei, eu recomand cartea Ultimul cantec, de Nicholas Sparks. Pana acum am mai citit de acelasi autor O plimbare de neuitat, dar m-a dezamagit comparativ cu filmul dupa care sunt innebunita. Nu neg ca m-am apucat de cartea asta "Ultimul cantec" dupa ce am vazut filmul, pentru ca mi-a placut mult povestea. Nici nu regret ca am citit-o. Este o carte placuta, despre o fata care isi petrece vara alaturi de tatal ei si fratele ei. Ea se indragosteste de un baiat din orasul nou, dar cartea nu este bazata pe relatia dintre cei doi. Asta chiar mi-a placut! Nu se invarte totul in jurul lor. Am gasit si cateva citate care m-au impresionat si pot spune ca lasam cu greu cartea din mana. Autorul nu are un stil complicat de a scrie, nici macar deosebit, dar te prinde repede. Recomand aceasta carte celor care cauta ceva nu foarte complicat, cu o intriga placuta, cu adolescenti, dar mai sentimentala. ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|