Recomanda o carte
|
23 Jun 2010, 19:25
|||
|
|||
OFF: Lyra, vorbesti cumva de cartea "The last song", la fel ca si filmul cu Miley Cyrus
ON:stiu ca le'am mai recomandat intr'un post anterior dar de data asta o sa si detaliez Va recomand sincer trilogia Bartimaeus de Jonathan Stroud Eu am gasit cartea la biblioteca si mi'a placut coperta, de aia am imprumutat'o dar cartile sunt super Fiecare carte este in genul Harry Potter in sensul ca, fiecare carte are un final, care nu faca sa para ca mai urmeaza o continuare, dar in fiecare carte exista consecinte ale cartii din urma Este vorba despre un magician adolescent, pe numele sau adevarat Nathaniel, care invoca un Djin, si il trimite intr'o misiune. Prima carte este scrisa din 2 planuri, planul lui Nathaniel, scris la persoana a 3a, si planul djinului Bartimaeus, scris la pers. I. Capitolele scrise din pdv al lui Bartimaeus sunt amuzante, fiindca spiritul are simtul umorului, si este sarcastic, si, in unele pagini, se pune cate o cifra in dreapta-sus a unui cuvant, si te trimite in josul paginii, unde citesti explicatii sau gandurile lui Bartimaeus. In cartile 2 si 3 apare si al treile pdv, al unei fete Kitty, membra a unei organizatii anti-magicieni, numita Rezistenta Am descris in mare cum sunt scrise cartile, nu o sa dau detalii despre actiune, dar sper sa va trezesc interesul. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|