Vesnica problema
|
24 Jun 2010, 20:18
|||
|
|||
Fetele se luasera tiptil dupa femeie , care se indrepta spre usa mare de stejar a castelului Hogwarts. Helenei si lui Bell ii erau teama ca se va duce in Aripa Spitalului , dar madam Pomfrey alerga spre biroul profesoarei McGonogall. Cele trei ramasera in afara biroului si noroc ca nu se inchisese de tot usa , astfel avand un prilej sa asculte ce vorbeau cele doua.
"-Buna seara Minerva. Presupun ca deja stii de ce am venit la tine." "-Desigur ca stiu , nici macar nu pot inchide ochii. Of , saracul baiat , cine stie prin ce trece acum..." "-Crezi ca am facut bine sa-i trimit lui Landon acea scrisoare?" "-Ai facut chiar bine. Il cunosc pe Landon , e varcolac de la varsta de cinsprezece ani , iar la cei patruzeci de ani ai lui , a trecut prin multe , crede-ma." "-Bine , off...am pregatit si potiunea Lupis si am vreo 3 rezerve in caz de ceva. Acum doar astept raspunsul lui Landon." Profesoara McGonogall incuviinta , in ochii ei citindu-se ingrijorarea. Peste cateva clipe de tacere , o bufnita batu cu ciocul in fereastra iar madam Pomfrey o deschise si primi scrisoarea. "-Landon sustine ca e bine ca am facut potiunea Lupis si sa i-o dam numaidecat." "-Foarte bine atunci. Ne vedem mai tarziu , Poppy. Eu deocamdata am sa corectez niste teme din anul doi , nici macar nu pot dormi." Madam Pomfrey isi lua la revedere si se duse din nou spre coliba lui Hagrid , iar acesta se pregatea sa plece din nou in Padurea Interzisa. Se pare ca varcolacul scapase. Deodata se auzi un urlet infiorator , nu departe de locul unde stateau fetele. Cele trei tresarira , tinandu-se de mana de frica. "-Oare unde credeti..ca se afla acum?"sopti Zoya gatuita de teama. "-Nu stiu , dar am impresia ca..." Iar Helena intorcand capul din cauza unui zgomot , il vazu pe varcolac si le striga fetelor: "Se apropie in directia noastra!". Creatura nu le putea vedea din cauza vrajii de Deziluzionare , dar le putea simti mirosul. Fetele alergara grabite catre Hambarul Bufnitelor care era cel mai apropiat loc in siguranta , lasand varcolacul in urma. Intrand inauntra , gafaind , fetele se uitara una la alta speriate. "-Daca nu era vraja de Deziluzionare , era cat pe ce..."zise Bell. "-Dar nu a fost sa fie , si ce bine!"spuse Zoya asezandu-se pe una din treptele scarii ce ducea in turnul din Hambar. Helena intreba... ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|