Mai in gluma mai in serios!!!:)
|
24 Jun 2010, 21:48
|||
|
|||
Miezul noptii. Un betiv se leagana din gard in gard, cand e oprit de un politist.
− Actele la control, va rog si sa-mi spuneti unde mergeti! Betivul se uita lung si raspunde: − Ma duc la o conferinta despre efectele nocive ale alcoolului si despre riscul betivilor de a deveni ratati. Politistul se uita la el fix si intreaba: − La ora asta? Cine tine o conferinta despre asa ceva la miezul noptii? − Nevasta-mea si mai mult ca sigur si soacra-mea! Vasile, indurerat de moartea sotiei sale , o conducea pe aceasta pe ultimul drum. Intamplarea a facut ca, in momentul in care a fost trecut prin poarta cimitirului, cosciugul sa fie lovit puternic de unul dintre stalpi. In acea clipa, spre uimirea celor indoliati, se auzi un geamat. Imediat a fost dat jos capacul cosciugului si - minune! - femeia era vie. Dupa ce a ajuns acasa, a mai trait trei ani si apoi a murit din nou. La funeralii, dupa ce cosciugul a fost coborat din dric si era transportat catre cimitir, sotul se adreseaza purtatorilor: - Baieti! Aveti mare atentie la stalpi! ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|