P.S. - Te iubesc II
|
25 Jun 2010, 11:06
|||
|
|||
Iss
![]() ![]() ![]() Avertisment! Comm poate produce arsuri grave, indigestie si in unele cazuri maturizare prematura (=)) :>) Nu tineti Comm langa foc! Nu suflati inspre Comm! Nu comentati ceva la adresa lui Comm! Daca apar manifestari neplacute, contactati-ma cat mai curand! Va rezolv eu :-” Capitolul X ~ Part I Bun, partea asta mi-a placut pentru ca a aparut si Alex in peisaj, alaturi de incantatoarea sa sotie (pe care nu am vzut-o niciodata dar sunt sigur ca este incantatoare ![]() ![]() Isabella Luminita Carter Wrote: Owow, replica asta chiar o ador Trist, dar adevarat Insa...mna…de obicei iti ofera si putina fericire uneori, chiar si daca acea fericire are un pret ![]() Isabella Luminita Carter Wrote: Asta imi aduce aminte de statusul lui Bell cu „Dar ce, am eu fata de GPS?!” Si de o faza cu He’s a gay (=)))) :-” :”>) Acum cateva luni am mers cu el sa isi caute nush ce piesa pentru unitate (cred ca RAM daca nu ma insel Ei, nu conteaza) si in timp ce mergeam, vorbeam normal ![]() He’s a gay: Bai, unde dracu suntem? Eu: Aaa…in Galati? He’s a gay: Bai, alsa glumele ca ne-am ratacit (=))))))) Eu: Mah, stai calm. Uite, o strada, trebuie doar sa urmam cursul ei si o sa gasim Canada Poate si o acadea Oke, faza a fost interesanta pentru ca..eu glumeam dar nu stiu daca si el glumea o.O =)))))) :-J Sa trecem peste povestea celor doi c8chii copaci =))) :-” Isabella Luminita Carter Wrote: Waa, de cee? Adica…mna..cum ai spus-o…pare trist, foarte trist Imi placee Dar totuºi, nu vor fi niciodata asa? Nu-i corect > ![]() ![]() Oo, si acum vine discutia cu Alex si Marcela Ador unele faze Isabella Luminita Carter Wrote: -Hey Mery Uite-o boasca ![]() Isabella Luminita Carter Wrote: Aww, ce frumos ![]() ![]() „Da, wa.. arati ca un stripper” =))))))) :-” Oke, am terminat prima parte si este suuper O sa pui si nunta lui Alex in fic? Daca da, o sa fie si mai super ![]() ![]() Capitolul X ~ Part II Oke, partea asta mi-a placut si mai mult pentru ca apare si Matt Idolu’ la femei, se stieee =))))) „Nu filmati asta! ![]() Isabella Luminita Carter Wrote: Mnea > ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uu, alta discutie interesanta, de data asta cu trei dragi tovarasi ( =))) :-” ) Intradevar, ce matusa zapacita are Tess ![]() Isabella Luminita Carter Wrote: Uu, ce schema? Tz, tz, tz Nu e bine, nu e bine deloc. Imi aduce aminte de mine o.O :-” Cum am mai spus: Tree childs =))) Bun, la ultima parte nu am sa mai pun citate, pentru ca mi-a placut toata, asa cum este ![]() Adica, sa fim seriosi, cui nu i-ar placea? Alunecare in visare…”Sunt mereu cu tine”…doi ochi albastri care o priveau bland..:-< Frumos moment, chiar foarte frumos Asta pana când incepe cu povestea vietii sale „Ma numesc Matt Luke O’Neil. Si m-am…” Stop, stop, stop ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bine, nu ma pot oprii sa nu pun macar un citat ![]() Isabella Luminita Carter Wrote: Omg, nuu Cineva sa cheme hingherii :-” Deci pana la urma Matt si-a facut implant de colti, asa cum vroia si Dark? O.O ![]() Interesanta poveste, este chiar foarte interesanta si captivanta Un singur lucru vreau sa stiu…:-< Saptamana asta pui next? :-SS Daca da, mi-l citesti la telefon In concluzie…ce mai e de spus…ador fic-ul tau Next, next… ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lasa-ma sa te iubesc.... | Ax Von-Dall | 12 | 3,830 |
19 Jun 2010, 15:19 Last Post: Ax Von-Dall |
|
P.S. - Te iubesc I | Isabella River | 185 | 27,383 |
07 May 2010, 19:45 Last Post: Bella Emily Rose |