P.S. - Te iubesc II
|
25 Jun 2010, 12:50
|||
|
|||
Matt..
Esti extraordinar. Dar stiai asta. Nu, nu ma supar, m-am cam molipsit de pe mess cu '' ![]() ![]() ![]() Deci nu am supar. ![]() Ok.. In primul rand.. tu si var'tu sunteti.. =)))))) Dar, pe bune, lasa-i geamul in pace.. ![]() Matt Ichigo Carter Wrote:Trist, dar adevarat Insa...mna…de obicei iti ofera si putina fericire uneori, chiar si daca acea fericire are un pret Da.. asa este.. [ inca putin, bine ? ] Matt Ichigo Carter Wrote:He’s a gay: Bai, unde dracu suntem? Deci.. cum am mai spus.. tu si var'tu sunteti.. He's a gay ar trebui sa mai glumeasca si el.. Dar, pe bune, Matt, lasa-i geamul in pace.. ! ![]() Matt Ichigo Carter Wrote:Waa, de cee? Adica…mna..cum ai spus-o…pare trist, foarte trist Imi placee Dar totuºi, nu vor fi niciodata asa? :-< Ba da, vor fi. ![]() Matt Ichigo Carter Wrote:Isabella Luminita Carter Wrote: Mi-a placut mult asta. Si e si mai amuzant cand te aud cum o spui. 8-> ![]() Daa, si Mery te saluta. [ am vorbit cu ea astazi dimineata, apropo. ] Matt Ichigo Carter Wrote:Isabella Luminita Carter Wrote: Daa.. We know better, right? ![]() Matt Ichigo Carter Wrote:„Da, wa.. arati ca un stripper” =))))))) :-” Oh, God, nu pot sa cred ca ai spus asta aici. Deci.. e penala faza. Ai luat-o de pe foile alea.. cu faze comice cu cei din clasa mea, nu? Sau ti-am zis-o eu ieri? ![]() Matt Ichigo Carter Wrote:Oke, am terminat prima parte si este suuper O sa pui si nunta lui Alex in fic? Dap, o sa o pun. ![]() Matt Ichigo Carter Wrote:Mnea > Eh.. poate pentru banchet.. ![]() Matt Ichigo Carter Wrote:Omg, nuu Cineva sa cheme hingherii :-” Deci pana la urma Matt si-a facut implant de colti, asa cum vroia si Dark? O.O Nu, normal ca nu. Dark e.. ei, sa zicem ca are prea multa imaginatie. In legatura cu faza cu ''Roma, Italia''.. nu stiu de ce, pur si simplu am vrut acolo. Dar.. nu m-am gandit la Twilight cand am scris asta.. Sincer. ![]() Matt Ichigo Carter Wrote:Saptamana asta pui next? :-SS Daca da, mi-l citesti la telefon Cum doresti. Ok, acum ca am terminat de raspuns / comentat la comm-ul lui Matt.. Din cate vad, doar doua persoane au comentat acest capitol si.. daca nu primesc macar trei comentarii.. nu ma mai apuc de next. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lasa-ma sa te iubesc.... | Ax Von-Dall | 12 | 3,830 |
19 Jun 2010, 15:19 Last Post: Ax Von-Dall |
|
P.S. - Te iubesc I | Isabella River | 185 | 27,378 |
07 May 2010, 19:45 Last Post: Bella Emily Rose |