In cautarea fericirii
|
25 Jun 2010, 13:26
|||
|
|||
A doua.
EDIT LATER: Matt Ichigo Carter Wrote:-Matt, calmeazã-te! Faci riduri. Ce o sã zicã Lauren când o sã te vadã cu riduri pe faþã, ca ºi cum ai avea 120 de ani? O sã creadã cã… Asta a fost o replica dura din partea lui Nathan.. Indiferenta si sarcasmul lui imi aduce aminte de cineva. :-L =)) Matt Ichigo Carter Wrote:-Încã nu pot crede cã ai venit, am mârâit eu în timp ce ne strecuram prin pasajul abrupt de sub catedralã. Ok asta mi-a placut. Nathan asta cam seamana cu varul tau, nu? Si iti cam place sa il bati. Cam mult. Matt Ichigo Carter Wrote:Am început sã cad, totul în jurul meu era negru iar corpul îmi pãrea strãpuns de zeci de mii de ace, în acelaºi timp, ca intr-un fel de dans dureros. Am auzit paºi undeva în dreapta mea si câteva voci care vorbeau în ºoapta. Am încercat sã deschid ochii, dar aceºtia nu mã ascultau. Stãteam pe întuneric în timp ce soarta mea era discutata de doua sau trei persoane. Foate frumos descris. Imi place mult. Pai.. ce pot sa spun, un capitol excelent si.. ce ne facem noi fara next timp de o saptamana?.. Ooo.. super-Matt? ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
In cautarea unui vampir [+16][complete] | Alice Swan | 184 | 36,333 |
24 Aug 2010, 11:43 Last Post: Alice Swan |