Mai in gluma mai in serios!!!:)
|
25 Jun 2010, 13:47
|||
|
|||
Pe vremea lui Ceausescu, iese un timbru cu Ceausescu.
Se duce Ceausescu, deghizat, la un oficiu postal, sa vada cum se vinde timbrul. - Nu se vinde, spune functionarul. - De ce? - Nu se lipeste. Cere Ceausescu un timbru, scuipa pe lipici, il pune pe un plic si-i arata functionarului: - De ce spui ca nu se lipeste? Uite, se lipeste! - Da, spune functionarul, dar toti scuipa pe partea ailalta. Merge Ceausescu la americani si se da mare ca a trimis o nava spatiala pe Soare. Americanii, dupa ce rad copios de el, ii spun: - Domnule Ceausescu, pe soare sunt mii de grade... Cum ati putut trimite o nava acolo ? La care, Ceausescu: - Ha, ha, ha, eu am trimis-o noaptea... Ceausescu cere de la Securitate: - Aduceti-mi-l pe acela care face toate bancurile cu mine. I-l aduc. Ceausescu: - De ce faci tu numai bancuri cu mine? Le stiu, sunt bune. Dar, sa te vad, fa si tu un banc nu cu mine. Se gandeste acela cat se gandeste si spune: - Tovarasa Ceausescu e insarcinata. - Nu cu mine, am spus! - Da' cine-a spus ca e cu tine?
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|