Cel mai bun profesor de Aparare contra Magiei Negre ??
|
25 Jun 2010, 15:29
|||
|
|||
Hands down to proffesor Moody... mdeah, devorator al mortii sau nu, si-a indeplinit cm nu se putea mai bine rolul, si din punctul meu de vedere, a fost cel mai bun si eficient.
Quirrel era cam dus, l-a lasat pe Voldy sa-l posede. Si din cap ii iesea o alta fata Gilderoi Lockart era prea preocupat de propria persoana pentru a-l interesa si altceva. Nasparliu si el ; ![]() Lupin a fost super. De treaba, accepta greselile si le corecta, plus ca era priceput, in ciuda jumatatii "varcolacesti". Si i-a invatat pe copii/pe Harry vraja Patronus. Moody, a fost cel mai bun. sau u fine, i-a invatat cele mai folositoare chestii. Pe cand Lupin s-a axat pe apararea contra diferitelor tipuri de creaturi, Moody s-a concentrat asupra vrajilor si blestemelor, dueluri, atacuri, etc... cele care conteaza cu adevarat. Fara el, Harry ar fi fost varza. Cunostintele l-au ajutat in Turnir si in duelurile care au urmat (plus in lupta cu Voldy). Umbridge era doar o broasac raioasa, servitoare a ministerului, insensibila si fara pic de bun simt. Prea multa teorie. Dar a fost eficienta si ea intr-un fel, caci daca era ea, nu mai exista Armata lui Dumbledore... Plesneala... ei bine, nu n-i s-a zis nimic eosebit despre orele lui. Se stia oricum ca era foarte priceput, etc, etc, dar nu esti prea eficient cand sperii elevii ca le pui otrava in bautura Iar in anul 7, materia predata de Carrow s-a transformat in Magie Neagra si Tortura. Nu prea educativ... as spune eu, dar il felicit pe Neville pentru tot ce a facut impotriva lui Asa, votul meu se stieeeee ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|