Cine moare in Hp7
|
25 Jun 2010, 15:40
|||
|
|||
Pff, putea sa se termine altfel, mie mi-ar fi convenit... dar asa a trebuit sa fie. Autoarea spunea intr-un interviu ca altfel nu ar fi putut sublinia cat de "erou" s-a dovedi a fi Harry, si cat de mult curaj au avut prietenii lui, ah, si cat de periculoasa e lumea magiei... si razboaiele.
In fine, mi-a parut rau de Hedwig. Cred ca am plans la moarte lui Dumbly si a lu' Dobby. Lupin si Tonks morti- si asta a fost o lovitura urata. Sa nu mai spunem de Moody, abia apucasem sa-l cunoastem. Si s-a dus si Fred. Mai trebuie sa mentionez de Voldemort, Snape si Bellatrix? Mi-a parut bine ca macar familia Reacredinta a trait pan' la capat. Si pe Colin l-ati uitat era simpatic. Mi-a parut rau de Pettigrew, nu stiu de ce. Modul in care a murit a fost... scarbos de nedemn. (nu pentru el, in general) Tare mult mi-a mai placut cum a reusit autoarea sa descrie atat de bine niste fapte prin putina descriere si mai mult dialog. Esti tare Rowling ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|