|
In cautarea fericirii
|
|
25 Jun 2010, 14:57
|||
|
|||
Matt Ichigo Carter Wrote:Nu prea e reusit capitolul asta pentru ca m-am grabit, nu am avut chef si nici inspiratie dar...In primul rand, e reusit capitolul in al doilea rand, merci mult pentru dedicatie, si te'am ajutat cu placere desi, mi'au scapat cateva diacritice ![]() Quote:[color="darkblue"]-Matt, calmeazã-te! Faci riduri. Ce o sã zicã Lauren când o sã te vadã cu riduri pe faþã, ca ºi cum ai avea 120 de ani? O sã creadã cã…[/color]Deci, Nathan a fost nesimtit la faza cu Lauren Quote:Se pãrea cã nu se aºtepta la asta. Primul meu pumn pãru sã îi opreascã respiraþia pentru câteva secunde, în timp ce al doilea îl aruncã pe spate câþiva metri. Quote:Apropo, încã loveºti ca o fatã.Sub centura si, se pare ca totusi nu loveste ca o fata daca la aruncat pe Nathan pe spate[ deci fac si rime mai nou ] Quote:-Înseamnã cã nu te superi dacã o sã continui, Nathan? i-am rãspuns eu cu ciudã, în timp ce alergam spre el.Ok, asta a sunat ca si cum l'ar fi invitat sa'l loveasca deci, daca omul iti da voie, de ce nu? Iti da un deget, musti toata mana ![]() Quote:În timpul luptei noastre, pumnalul lung din argint ascuns sub braþul meu a ieºit ºi a fãcut o gaurã frumuºicã în Nathan.Vedeti ce ziceam ^^ imi place mult "expresia" folosita Quote:Mi-am lipit palmele ºi le-am pus pe pieptul lui. Lumina albastrã apãru ºi pãru sã absoarbã pur ºi simplu sângele cu care erau îmbibate hainele.Ok, am pierdut eu ceva pe drum? fiindca faza asta chiar nu am inteles'o si faza cu mainile pe piept, imi aduce aminte de faza cu Eminem Quote:M-am întors spre el. Se pãrea cã mergeam singur de ceva vreme.Deci, faza asta a fost super funny sa gandesti, si sa gandesti si sa ajungi la concluzia [ ] ca vorbesti singur Quote:Era ca ºi cum eram iar alãturi de ea, undeva în ceruri si toate grijile parurã sã îmi disparã.este super pasajul asta stii When you're gone, de Avril? spune un vers "Everything that i do reminds me of you" asa si aici doar ca aici ar trebui sa fie cam asa: "Everything that i've been trough Reminded me of you" da, iar mam apucat de modificat versuri Quote:Eram într-o camera spaþioasã, frumos decorata, cu un pat mare ºi acoperit cu o catifea roºie, cu ferestre gigantice. Lângã el[Nathan] stãtea o fatã cu parul lung, roºcat, ochii cãprui ºi o privire binevoitoare. Iar lângã mine stãtea un bãrbat înalt, masiv si cu o chelie impresionantã, având ºi acesta o privire blânda care îmi inspira încredere.Se pare ca ti'ai descoperit un nou talent descrierea e super Quote:Se dãdu cativa paºi înapoi ºi cãzu pe pat, în timp ce buzele lui încercau disperate sa formeze un cuvânt…Iar ne lasi in suspans la final? Asa, sper ca nu am scris prea mult si, concluzia este ca..., capitolul este super, mai ales ca e cu dedicatie si sper sa merite asteptarea ![]() |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| In cautarea unui vampir [+16][complete] | Alice Swan | 184 | 45,220 |
24 Aug 2010, 11:43 Last Post: Alice Swan |
|

?
>
<
![[Image: 2igkmd1.png]](http://i50.tinypic.com/2igkmd1.png)