Mai in gluma mai in serios!!!:)
|
25 Jun 2010, 18:53
|||
|
|||
Intr-un cimitir, un gropar sapa o groapa. In spatele lui un schelet il bate pe umar. Groparu se intoarce, se uita la el.. si sapa in continuare. Scheletu il mai bate odata... groparu nici nu se mai intoarce. Scheletu zice in sinea lui:
-Asta e obisnuit cu chestii dastea.. ia sa ma duc eu in oras sa sperii pe altii!!! Scheletu da sa sara gardu cimitirului si POOC se trezeste cu o lopata dupa ceafa, si groparu ii zice: -Ne jucam, ne jucam, da... nu parasim incinta!!!! Era odata la un hotel un francez,Bula,si un tigan.Francezul intreaba:este pe aici o camera libera?Un om raspunde ![]() Intra in camera la ora 12,si spune:sunt fantoma cu un singur ochi!El sare pe geam. Urmeaza Bula. intreaba aceasi chestie:ca ii raspunde tot omul ala si e o fantoma la ora 12. Sunt fantoma cu un singur ochi!Sare pe geam. Acum insfarsit apare tiganul.Omul acela raspunde tot asa ca e o fantoma la ora 12. Sunt fantoma cu un singur ochi mov! Tiganul raspunde:ia mai taci fantomo ca a-ti invinetesc si celalalt ochi! O fantoma vine la doctor si-l intreaba: - Doctore eu nu stiu ce sa mai fac. la care doctorul zice: - Mai sperie si tu pe cineva din familia ta. O femeie vrea sa viziteze un castel vechi de 50000 de ani. Cand ajunge langa castel se intalneste cu ghidul care trebuie sa o conduca. Ghidul: De ce tremurati doamna? Va e frig? Femeia: Nu, am auzit ca in acest castel sunt fantome care il bantuie si mi-e frica! Ghidul: Nu va faceti griji doamna! Locuiesc aici de 1000 de ani si n-am vazut nici una! Un taran si-a pierdut magarul.Se duce taranul la un hotel si intreaba: -Vreau sa stau si eu o noapte aici! -Sigur!zice omul de la intrare.Dar a mai ramas decat o camera in care la miezul noptii vin doua fantome indragostite. -Bine! Se duce taranul in camera si se ascunde sub pat.Vine miezul noptii.vin fantomele. -O dragule am vazut dragostea in ochii tai cand ne-am cunoscut. Si iese taranu de sub pat si zice: -Nu mi-ati vazut si mie magarul?? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|