In cautarea unui vampir [+16][complete]
|
26 Jun 2010, 15:30
|||
|
|||
Prima noapte de dragoste
M-am pregatit in seara aceea de parca ma duceam la cea mai importanta intrunire.Imi luasem costumul meu negru care imi venea perfect.Am baut o cana cu sange ,sa nu imi doresc sa o devorez pe Amber.Dupa ce m-am pregatit am asteptat la usa cateva minute sa vad daca Amber se razgandeste ,insa aceasta nu a aparut asa ca am iesit din casa.Am urcat pana la fosta mea locuinta casa imi ramase mie fiind sigurul mostenitor de drept.Casa era ingrozitoare, se putea simti inca mirosul de putreziciune al fostilor mei parinti.M-am hotarat ca trebuia sa fac putina ordine asa ca am inceput sa fac curat intr-o viteza uluitoare.Oamenilor le-ar fi luat saptamani chiar luni,insa mie o ora sa fac din acel loc ingrozitor un loc putin mai primitor.Am asezat o saltea in camera principala si am aprins lumanarile care inca erau in casa pentru ca eu nu avusesem niciodata curent electric deoarece nu aveam bani sa il platim.Totul era perfect m-am asezat pe un fotoliu vechi si prafuit.M-am uitat la ceas pentru ca era trecut cu putin de 9.Un zgomot se auzi din hol si Amber intra in incapere.Era superba,imbracata intr-o rochitica de vara transparenta ce ii scotea in evidenta sanii ei ce nu erau tocmai mici.Parul i se mulase pe tot corpul facad-o sa para precum o zeita.Ochii verzi straluceau ii bataia luminii lumanarilor.Era perfecta poate mai perfecta decat Maya.M-am apropiat de ea si am strans-o in brate.Aceasta imi prinse buzele intr-un sarut scurt.Am luat-o de mana si ne-am intins pe salteaua ce se afla in mijlocul casei.Am iceput sa o ating incet ceea ce o facea sa tremure. “Scumpa mea sigur vrei asta?Nu vreau sa te fortez!”I-am spus jucandu-ma cu parul ei. “Vreau ca primul barbat din viata mea sa fii tu!Stapane Loukas, eu sunt a ta!”Am tresarit cand aceasta imi spusese stapane si i-am soptit ca in aceste moment de tandrete nu trebuia sa ma numeasca asa. Aceasta imi zambi fericita si ma saruta precum un copil.Era momentul sa actionez ,insa imi era frica ca ea sa nu se sperie foarte tare la ceea ce va urma.I-am dat rochita jos admirandu-i trupul perfect.Aceasta se acoperi imediat cu patura de langa noi.M-am dus am stans lumanarile si m-am bagat in pat langa ea.Pentru mine era o experienta foarte ciudata pentru nu mai facusem niciodata dragoste la mine totul se rezuma la violuri.Acum regretam nespus ca in aceste momente nu era Maya sub mine.Nu doream sa o pun sa faca nimic pentru ca era o incepatoare tot ce asteptam de la ea era sa fie fericita cu mine.Dupa cateva minute in care am sarutat-o incontinuu am facut-o a mea.Aceasta plangea,insa nu imi spunea din ce cauza.Totul era perfect nu putea spune ca o iubesc ,insa a face dragoste cu un vampir era alceva pentru ca stiam ca nu puteam sa o ranesc in nici un fel.Totul se intampla atat de repede incat am inceput sa ametesc.Dupa cateva ore in care am facut-o a mea ne-am oprit.Amber se cuibari la pieptul meu.Am sarutat-o pe frunte ,insa nu parinteste pentru ca acel sentiment nu mai exista din secunda in care ea era iubita mea.Stateam intins pe spate gandindu-ma ca poate Amber putea sa ii ia locul Mayei si ca poate tradatoarea aceea nu merita nici macar sa ma uit la ea.Amber se trezi si imi atinse buzele cu ale ei intr-un sarut jucaus. “Te simti bine scumpa mea?” “Da Loukas,multumesc pentru cel mai frumos moment din viata mea!” Eram pentru prima oara fericit pentru ca cineva ma iubea cu adevarat.In linistea aceea profunda se auzi cateva rasete si cineva cu o voce familiara ma facu sa inghet. “O cat de induiosator nu este asa Maya?Pe tine parca te-a violat nu?”A intrebat-o Mark pe Maya,acestia aflanduse in camera.Eu si cu Amber ne-am ridicat de pe saltea.Am privit-o pe Maya dupa mult timp, insa era foarte schimbata as putea spune chiar imbatranita.Aceasta il lua de mana pe Mark ca si cum ar durea-o ceva.Nu intelegeam ce se petrece chiar ma speriasem.Numai un singur gand imi treacea prin minte ca nenorocitul de Mark o transformase in vampir. Va urma Sper sa va placa pentru ca in capitolul urmator veti avea o surpriza! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O viata de vampir | Katya Sokorov | 2 | 1,949 |
27 Dec 2011, 20:13 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|
Intalnire cu un vampir. Vol1:Alexander Brockelhurst | Isolde du Maurier | 16 | 5,559 |
05 Nov 2011, 13:57 Last Post: Aylee L. Lovel |
|
Autopsia gândurilor unui om ... | Katharina van der Wall | 4 | 2,306 |
26 Aug 2011, 02:04 Last Post: Aylee L. Lovel |
|
Poemele unui suflet | Aylee L. Lovel | 18 | 5,966 |
01 Dec 2010, 15:12 Last Post: Layla Wong |
|
In cautarea fericirii | Matt I. River | 368 | 73,800 |
22 Jul 2010, 22:50 Last Post: Isabella River |