Zile de vacanta
|
26 Jun 2010, 18:15
|||
|
|||
Cele trei se asezara confortabil pe canapea si incepura sa rontaie popcorn. Pe parcursul filmului , fetele rasera la multe faze haioase. Helena adora comediile , insa tot filmele horror ramaneau pasiunea ei. Dupa atatea floricele si chicote , fata avea nevoie neaparat de apa. Prea multa sare , prea multa sare...Am pus prea multa sare! , aceleasi cuvinte ii se invarteau prin minte. Disperata , lua un pahar cu apa de pe masa si il bau. In sfarsit , simti racoarea apei ce ii potolea setea infernala.
"-Mult mai bine acum..."zise Helena visatoare. "-Cineva si-a pus prea multa sare in popcorn?"intreba Alice chicotind. "-Eu ti-am zis sa nu exagerezi."spuse Bell cu o privire de genul: Ti-am spus eu! "-Hmm , mi s-a parut un film bun. Voua?" "-Si mie."raspunse Helena zambind. "-Mi-a placut la nebunie!"zise Alice si incepu sa povesteasca fazele amuzante care ii placusera cel mai mult. Insa Helena se duse la fereastra din bucatarie care era larg deschisa , lasand aerul cald de vara sa patrunda in casa , si privi cerul senin de vara , cu nelipsitul soare auriu pe cer. Mireasma iasomiei domnea in gradina familiei Evans , dandu-ti impresia ca te aflai intr-un loc de vis. Cativa copii se jucau distrati afara cu niste artificii vrajite , in timp ce mama lor ii chema la masa. Satul Pestera lui Godric era unul primitor si familiar , mai ales ca in acesta locuiau vrajitori. Bell o striga pe fata , intrerupandu-i sirul gandurilor: "-Helena , unde esti?" "-Aici , in bucatarie!"raspunse fata si revenind in camera , se aseza pe canapea alaturi de Alice , care acum citea Profetul Zilei incruntata. Deodata se auzi un ciocanit la usa... ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O vacanta plina de surprize :X | Ashton Blake Lively | 19 | 2,987 |
13 Oct 2010, 16:43 Last Post: Raizen Isildur |