The Vampire Diaries/Jurnalele vampirilor
26 Jun 2010, 22:43
stiu Hel..ma apuca pe mine sa turui acolo=))
Bellatrix esti iubirea vietii mele de'ai stii cat de nebuna eram dupa cuplul damon & elena Finna)..dar e asa stresant ca nu se intampla nimic intre ei:| cel putin in carte.elena e absorbita de vai stefan vaai [:-L uratul naibii ] si se potriveste atat de bine cu damon mi'a placut doar ca recunostea ca damon o da peste cap si e singurul baiat care o face sa uite de stefan.nu mi'a placut ca totusi il prefera pe stefan=))) e un pic ca in twilight , numai ca acolo , edward era pur si simplu perfect, la fel de frumos ca jacob .. aici:| sincer actorul care il joaca pe stefan e ff naspa
stiu ca va enervez=))) oricum , daca elena e proasta [ vaco] si ramane cu stefan , pana la urma hai frate sa fie bonnie cu damon.ma seaca insa ca scriitoarea se gaseste naiba sa o puna pe bonnie cu matt. o fi el soarele Domnului in poza asta , dar Finna) damon e cel mai frutti.

asa ca o urasc pe elena incepand cu vol4 Reuniunea , si nici cu stefan nu vreau sa ramanaFinna sa ramana cu matt.e un tip chiar foarte klumea. si damon cu bonnie. si meredith sa ramana cu..cum l'o chema pe ala=)) nu mai stiu..ala despre care credeau ca e vanator de vampiri..ma rog o_o_o
si stefan sa se faca CALUGAR :-L asta merita :-L

edit: incep sa fiu again fana elena&damon ce daca nu raman impreuna? :-j Finna)
ce sweeeeeeet e kissul din serial -> http://www.youtube.com/watch?v=EbGB4clMe5U

edit later: a aia era katherine? naspa.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: The Vampire Diaries/Jurnalele vampirilor - by Ginny Malfoy - 26 Jun 2010, 22:43

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Vampire Diaries Quizzez Jade A. Crawford 6 1,945 12 Aug 2011, 00:19
Last Post: Andreea Black
  Vampire Academy Luna Slytherin 4 1,968 21 Jan 2011, 20:42
Last Post: Isabella River