Vesnica problema
|
27 Jun 2010, 17:59
|||
|
|||
Intrata in Pivinta Viperinilor Zoya incerca sa-i determine pe viperini sa nu planuiasca o escpada nocturna prin castel. Era destul de greu pentru ca viperina decise sa nu le zica de varcolac pentru ca pe majoritatea i-ar inspaimanta prea tare, iar pe restu, pe cei fara judecata si o doza mare de nebunie i-ar putea sa-i faca sa-si arate curajul mergand dupa monstru.
"- De ce vrei sa stam aici?" intreba o fata mai plinuta din anul doi "- Asa a ordonat Plesneala" raspunse Zoya "- Si cum de te-a rugat tocmai pe tine sa ne anunti?" intreba scarbit un baiat inalt din ultimul an "- Eram afara si din intamplare ne-am intalnit?" "- Si ce cautai afara?" mai intreba baiatul afisand o privire sceptica "- Am fost sa vizitez niste prietene la spital" "- Deci iar te-ai intalnit cu prietenele tale neghioabe?" "- Nu sunt neghioabe" "- Spune-mi. In ce casa sunt ele?" "- Cercetasi!!" "- Deci nu sunt de la viperini" "- Nu" "- Cum se numeste oricine este sin alta casa?" intreba baiatul refuland de satisfactie "- Inamic" tipa el "- Lasati-ma in pace. Daca vreti s-o incurcati cu Plesneala n-aveti decat sa iesiti" urla Zoya uitandu-se furioasa la toti copiii adunati in camera de zi a baietilor. Toata lumea se intoarse in dormitoarele lor. Pana la urma s-o incurci cu Plesneala nu-i chiar un lucru frumos. "- I-ai pacalit pe ei, dar pe mine nu ma poti pacali. Te voi astepta aici, in camera de zi, si voi rade din suflet cand Plesneala te va gasi" sopti baiatul Zoya iesi furioasa din pivnita si se indrepta spre locul unde se aflau prietenele ei. my momma { raised } me a prophet
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|