Seeree Holmes
27 Jun 2010, 19:16
Mi se pare cã am mai fost aici, dar forumul avea alt skin. Am fost p-aici demuult... cred.
_______

Nume : Holmes
Prenume : Seeree
Descriere fizicã : Seeree Holmes este o fatã înaltã, cu ochi gri-albaºtrii, triºti. Pielea ei este albã, ca de porþelan, bãtutã de vânt ºi de soare, de ploi. Obrajii ei sunt abrupþi, ca falezele, ºi este slabã, dar nu ºi atleticã. Are o cicatrice peste ochiul stâng, care este întotdeauna acoperit de pãrul sãu roºcat, cu niºte ºuviþe blonde. Are pumni mici, dar care pot sã zdrobeascã ºi sã învineþeascã nasuri ºi, respectiv, ochi. Are picioare lungi ºi subþiri, ca niºte beþe, ºi nu fuge nicioadã, decât la nevoie.
Descriere psihicã : Nu-i place compania. Îi place sã fie singurã, pe pervazul geamului, noaptea, sã aibã o canã de ciocolatã caldã ºi o carte, de fiecare datã. Adorã sã leneveascã toatã ziua, dar ºi sã înveþe... câteodatã. Este bãtãuºã ºi-i place sã-i batã pe bãieþi ca pe niºte muºte, sã-i zdrobeascã, sã-i calce... Urãºte prostia ºi tâmpenia, dar îi place Vâjhaþul, ºi îºi doreºte sã fie un cãutãtor.
Casa : O cercetaºã mândrã.
Animalul de casã : Un ºobolan alb ca neaua, denumit Max, care niciodatã nu se desparte de Seeree, nici mãcar la ore, sãlãºluind în buzunarul robei stãpânei sale.
Vârstã : 14.

________

[Image: 2z3sw1s.jpg]

[Image: A_Very_Potter_Sequel_11_by_princess_femi_stamps.jpg]

[Image: FREEDOM___Joey_Richter_by_DollishAiyoku.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Seeree Holmes - by Mylene Lycoris OddCat - 27 Jun 2010, 19:16
Re: Seeree Holmes - by Veronique A. Dupont - 27 Jun 2010, 19:22
Re: Seeree Holmes - by Bell Evans - 27 Jun 2010, 19:28
Re: Seeree Holmes - by Samantha Hawkins - 27 Jun 2010, 19:33