Mai in gluma mai in serios!!!:)
|
28 Jun 2010, 12:39
|||
|
|||
Vine un student in caminul de fete. Paznicul intreaba:
- La cine mergeti? Studentul: - La cine ma sfatuiti? Un tip se duce in vizita la un prieten care era director la un spital de nebuni.. La poarta, un nebun cu o roaba -Domnule, a sosit taxiul. Tipul se urca in roaba, ajunge la usa directorului, dupa care nebunul ii cere 20000lei. Plateste tipul, apoi intra la director si-spune -Un nebun a venit cu roaba si m-a luat de la poarta si i-am platit 20000lei pt taxiu. Directorul: -Iar au sarit studentii gardul... Trei studenti inaintea unui examen, unul foarte bine pregatit, unul cu un nivel mediu de cunostinte si unul ultra slab, se inteleg asupra ordinii de intrare. Cel mediu, intra primul. La iesirea din examen, ceilalti il intreaba: - Cum a fost? - Ca o discutie normala de la profesor la student! Intra cel supertare. La iesire, aceeasi intrebare, raspunsul: - Ca o discutie de la profesor la profesor! Cand in sfarsit intra si cel 'tamaie', sta inauntru o ora. Cand iese, ceilalti il intreaba: - Cum a fost daca ai stat atata? - Ca o discutie de la preot la preot! - Cum asa? - Pai el intreba... eu imi faceam cruce. Eu raspundeam, el isi facea cruce. O studenta la examen - la teatru. Este rugata sa execute un numar - sa fure ceasul de pe mana examinatorului, fara ca el sa observe. Fata spune: - Cum indrazniti sa-mi cereti asa ceva?! Eu sunt hoata? Plec! - Pleaca. Peste cateva minute se intoarce si intreaba: - Dar ceasul cui i-l dau? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|