Vesnica problema
|
28 Jun 2010, 13:38
|||
|
|||
Si ceva rasturnandu-se , iar apoi spargandu-se. Fetele auzira vocea nervoasa a femeii:
"-Oh , Doamne! Bine ca era potiunea de crestere a oaselor , chiar de asta mai aveam nevoie acum..." si incepu sa stranga cu matura resturile. "-Mda , se pare ca graba ei a facut-o sa sparga ceva." sopti Helena calma. "-Si totusi , prin cate am trecut in noaptea asta. Nici macar nu am dormit!"zise Zoya. "-Noi suntem obisnuite cu escapedele nocturne si noptile nedormite..."chicoti Bell. "-Totusi sper sa il prinda in sfarsit pe varcolac si sa-i dea potiunea." spuse Helena dar nu mai continua sa zica si altceva pentru ca de afara se auzi un urlet infiorator. "-Asta chiar ca iti da fiori pe sira spinarii!"murmura Zoya. "-Voi cine credeti ca e varcolacul?"intreba Bell. "-Nu am nici-o idee..."medita Helena."Insa dupa cum arata , probabil ca era prin anul IV sau V." "-Probabil..."zise absenta Bell. Helena si Zoya isi verificara ceasul de mana care indica: "-Ora 4 fix dimineata." Iar orologiul se auzi cum bate ca de obicei, la fiecare ora fixa. "-Eu una ma duc sa ma culc. Mai vin pe la pranz , dupa ce ma trezesc , pe la voi."spuse Zoya si le facu din ochi. Cele doua cercetase priveau acum tavanul. "Ah , ce-as vrea sa fie ca tavanul fermecat din Marea Sala...Cel putin as adormi mai repede..." gandi Helena , insa fara sa stie cand si cum , se lasa invaluita in lumea viselor , la fel ca Bell , care din cand in cand tresarea. Niste vorbe le trezira pe cele doua , dar fiind deja obisnuite sa se ascunda , ascultara discret: "-Si vezi , daca te simti rau , sa ma chemi indata." sopti Madam Pomfrey. Helena deschise ochii si vazu un baiat...din anul ei? Care era Matt Williams de la Ochi-De-Soimi. Privirile ingrozite a lui Bell si Helena se ciocnira , pline de mirare. Era imposibil ca Matt , ce era un copil linistit , sa fie varcolac. Dupa ce pleca Madam Pomfrey si baiatul adormi in patul sau , Helena si Bell incepura sa vorbeasca mimat... ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|